ک

  • کاظمی پور.مریم استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کاویانی.بهزاد تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روش‌های فنوتیپی و مولکولی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • کریمی نیک.اشرف تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]