فهرست مقالات برحسب موضوع میکروب شناسی غذایی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بهینه سازی فعالیت کنترل زیستی جدایه های مخمرهای کم تخمیر در برابر آسپرژیلوس نایجر به منظور سم زدایی از آب انگور
آرش بابایی محسن دوزبخشان حدیث طوافی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تولید پروتئین نوترکیب ارگوکونین و کاربرد آن در فیلم پلیلاکتیک اسید به منظور کنترل آلودگیهای قارچی آسپرژیلوس نایجر و پنیسیلیوم نوتاتیوم در شرایط آزمایشگاهی
محمد جواد اکبریان میمند آرش بابایی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های غالب در خمیرترش آرد کامل گندم
علیرضا صادقی مریم ابراهیمی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - شناسایی مولکولی و ارزیابی خواص ضد باکتریایی پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو
علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی بلال صادقی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - شناسایی و آنالیز ژن های بیماری زای یرسینیا انتروکولیتیکا جداسازی شده از شیر گوسفند و بز در شهرکرد
سید محمد علوی ابراهیم رحیمی الهه تاجبخش -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی میزان افلاتوکسین M1 در نمونه های شیر کارخانه های لبنیاتی گیلان به روش الایزا
محمود نجفیان بهاره نجفیان -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بهینه سازی روش شناسایی اشریشیا کلی در بستنی بر مبنی 16S rDNA
مریم رنجبر محمد گلی غلامرضا قلمکاری مصطفی مانیان محمد رضا مراثی رضا ندائی نیا -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی فراوانی ژن ctpA در باکتری های لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از طیور به روش PCR
صغرا مقصودی عباس دوستی هاشم نیری محمد چهلگردی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تاثیر عصاره های آبی و اتانولی جلبک قهوه ای Sargassum muticum برفلور میکروبی روده در موشهای صحرایی نر چاق
وحیده زرین طاهره طلایی محمدرضا طاهری زاده نادر تنیده -
دسترسی آزاد مقاله
10 - توکسین زدایی آفلاتوکسین B1 توسط لاکتوباسیلوس رامنوسوس در مدل شبیهسازی شده دستگاه گوارش انسان
مهران صیادی حسین تاجیک -
دسترسی آزاد مقاله
11 - تاثیر پری بیوتیکی اینولین بر روی شاخصهای میکروبی، کیفی و ماندگاری آب انار پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم
لیلا لک زاده آرزو سبزواری مهدی عموحیدری -
دسترسی آزاد مقاله
12 - غلظت نگهدارندههای نیسین و نیتریت سدیم در سوسیس گوشت گاو
فاطمه واهب نفیسه سادات نقوی زرین دخت امامی کرونی -
دسترسی آزاد مقاله
13 - تایپینگ مولکولی و تعیین روابط ژنتیکی جدایه های E.coli O157:H7 با تکنیکRAPD-PCR و ارتباط الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی و ژنتیکی آنها
صدیقه مختاری یحیی تهمتن محمد کارگر کیوان تدین الهام معظمیان -
دسترسی آزاد مقاله
14 - ارزیابی شیوع ژنهای بیماریزای سویههای اشریشیا کلی تولید کننده شیگا توکسین در فروشگاههای عرضه کننده آب میوه و سبزیجات در شهرستان شیراز
مرجان شاه ایلی محمد کارگر عباسعلی رضاییان مریم همایون مهدی کارگر صادق قربانی دالینی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآوردههای لبنی پاستوریزه در استان قم
محمد رضا ذوالفقاری ریحانه گائینی ناصر کلهر محدثه خلیلیان محمد حسین رضویان محبوبه سلیمانی ساسانی -
دسترسی آزاد مقاله
16 - ردیابی مقایسهای سالمونلا در نمونههای جوجهکباب جمعآوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا
محسن حسین پور آذر سبکبار امیر بختیاری شهناز پارسا -
دسترسی آزاد مقاله
17 - پروفایل ژنی تولید انتروتوکسین جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس داری مقاومت چندگانه آنتیبیوتیکی در محصولات لبنی سنتی استان فارس
مریم بیگی محمد کارگر -
دسترسی آزاد مقاله
18 - بررسی فعالیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوسهای فعال در حذف کلسترول
احمد زاهری امیر امامی رأفت نوعی اقدم -
دسترسی آزاد مقاله
19 - فراوانی گونه های لیستریا در شیر خام، پنیر و بستنی سنتی عرضه شده در شهرکرد و شیراز
ابراهیم رحیمی اسماء بهزاد نیا امیر شاکریان حسن ممتاز