ه

  • هاشمی.سید محمد باقر بررسی اثر pH و زمان نگهداری بر فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس و عصاره گیاه به لیمو در سیستم غذایی مدل [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • هاشمی.سیدعلی بررسی روند رشد میکروجلبک دونالیلا سالینا و میزان تولید بتاکاروتن در غلظت‌های مختلف نمک [ دوره16, شماره 4 - پاییز سال 1398]
  • هدایتی فرد.مسعود استفاده از هسته انگور (Vitis vinifera) نانو کپسوله به‌منظور بهبود شاخص‌های شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره16, شماره 1 - زمستان سال 1397]
  • هرزندی.ناصر تشخیص مولکولی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین مولد انتروتوکسین A در شیرینی‌های خامه‌ای در شهرستان کرج در سال1395 [ دوره16, شماره 3 - تابستان سال 1398]
  • هنرور.مسعود بررسی امکان اندازه‌گیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوه‌ای به روش DFT [ دوره16, شماره 2 - بهار سال 1398]