هاشمی تولون.سید حمید
بررسی تاثیر رشد باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در سطوح ویتامین ب2 و ب3 موجود در ماست به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا طی دوره یخچالگذاری
[
دوره11,
شماره
1
- زمستانسال
1392]
هنرور.مسعود
بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست
[
دوره11,
شماره
2
- بهارسال
1393]
هنرور.مسعود
بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری
[
دوره11,
شماره
4
- پاییزسال
1393]