ج

  • جرنگی.مرضیه تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب [ دوره19, شماره 1 - زمستان سال 1400]
  • جعفریان.سارا بهینه‌سازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق [ دوره19, شماره 3 - تابستان سال 1401]
  • جمشیدی گوهری.رسول تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدل‌سازی ریاضی خشک‌کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]
  • جهادی.مهشید بررسی تاثیر دوره نوردهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه‌های طبیعی در فتوبیوراکتور همزن دار [ دوره19, شماره 4 - پاییز سال 1401]