فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر پوشش ترکیبی آلژینات- صمغ دانه چیا به همراه پروتئین هیدرولیز شده تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان بر ماندگاری گوشت طی مدت زمان نگهداری در یخچال محمد حسن گلپایگانی پیمان آریایی محمد احمدی رضا صفری 10.71810/jfst.2024.1004750 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز- صمغ دانه شاهی به همراه اسانس علف چشمه (Nasturtium officinale) بر ماندگاری فیله کپور سرگنده (Aristichthys nobilis ) در شرایط نگهداری سرد سید زمان شاه حسینی سید روح الله جوادیان سید رسول شاه حسینی 10.71810/jfst.2024.1004752 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی اثر غنیسازی کیک روغنی با عصاره دارچین بر مواد مغذی و پروفایل بافت محصول نهایی بنفشه بردبار لمر فاطمه قنادی اصل 10.71810/jfst.2024.1004801