فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آردگندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی پارامترهای مؤثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ با روش تاگوچی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تأثیر موسیلاژ دانهی ریحان بر ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری دوغ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - پیشبینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در طی فرآوری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - پایش فرآیند آبگیری میوهی بِه در محلولهای اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - استخراج فاز مایع چربی دنبهی گوسفند به روش فراکسیونگیری با حلال و مقایسهی ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونهی تجارتی روغن مایع دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تعیین شرایط بهینهی فرایند سرخ کردن تحت خلاء کدو حلوایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تأثیر تعداد سلول سوماتیک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پنیر گوسفندی