ا

  • احمدی کمازانی.ندا استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • احمدی.محمد بررسی فعالیت ضد‌میکروبی و ویژگی‌های پروتئین‌های‌هیدرولیز شده ضایعات ماهی‌طلال با استفاده از آنزیم‌های‌تجاری [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • اخلاقی.سید هاشم شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • استیری.سید حسین طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجه‌بندی‌کشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • اسحاقی.محمد رضا بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا بررسی اثر پاداکسندگیپلی‌فنول‌هایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهی‌کیلکا در شرایط تسریع شده [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • اسماعیلی.مهرو بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • اقحوانی شجری.سمیه تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • اکرامیان.حسن مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • الوند.معصومه اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • الهامی راد.امیر حسین بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • امارلو.فاطمه بررسی خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی‌فیلم‌های نانو‌کامپوزیتی‌حاوی نانو‌ذرات نقره‌سنتزی با عصاره‌گیاه نعناع [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • امیری.صدیقه استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]

آ

  • آذرپژوه.الهام بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • آرمین.محمد تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل‌محمدی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • آرمین.محمد مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • آریان فر.اکرم بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • آریایی.پیمان بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • آریایی.پیمان ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • آریایی.پیمان بررسی فعالیت ضد‌میکروبی و ویژگی‌های پروتئین‌های‌هیدرولیز شده ضایعات ماهی‌طلال با استفاده از آنزیم‌های‌تجاری [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]

ب

  • بابایی کسمایی.زهرا مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • باقری.بهرام بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • باقری.محمود مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • بهمدی.هما تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • بیداری.بهنام بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]

پ

  • پدرام نیا.احمد بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • پدرام نیا.احمد مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • پدرام نیا.احمد مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • پردیس کیان.صدیقه تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • پریشانی.الهه استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • پورابراهیم.نسیم تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل‌محمدی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • پورحاجی.فاطمه بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • پیرایش.ساناز تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]

ت

  • تاج الدین.بهجت تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • توکلی پور.حمید بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]

ث

  • ثابت قدم.مریم مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]

ج

  • جعفرپور.درنوش بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398 [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • جعفری راد.سارا تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس‌‌(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • جوادیان.سید روح الله بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]

ح

  • حاجی رستملو.بهاره بررسی خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی‌فیلم‌های نانو‌کامپوزیتی‌حاوی نانو‌ذرات نقره‌سنتزی با عصاره‌گیاه نعناع [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حبیبی نجفی.محمد باقر تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حبیبی.نادر ریز‌پوشانی‌آستاگزانتین با روش‌توده‌ای شدن مرکب ژلاتین و صمغ عربی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • حجت الاسلامی.محمد توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • حجت الاسلامی.محمد تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • حسنی.کمیل بررسی فعالیت ضد‌میکروبی و ویژگی‌های پروتئین‌های‌هیدرولیز شده ضایعات ماهی‌طلال با استفاده از آنزیم‌های‌تجاری [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • حسینی نژاد.مرضیه بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • حسینی.ابراهیم بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • حصاری.جواد ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]

خ

  • خادمی شورمستی.داریوش تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس‌‌(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • خدائیان کریم.اعظم تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • خزاعی فدافن.مسعود طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجه‌بندی‌کشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • خزائی کوهپر.زینب مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • خسروی بختیاری.مدیا اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • خلیلی.عالیا بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • خوشابری.فریماه مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]

د

  • دستان.لیلا استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • دیوسر.فاتن مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]

ر

  • رادی.محسن استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • رضاخان.مرجان تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • رضوی.راضیه بررسی اثر پاداکسندگیپلی‌فنول‌هایآزاد و نانوریزپوشانیشده کنجد بر تغییرات ساختار اسیدهای چرب روغن ماهی‌کیلکا در شرایط تسریع شده [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • روزبه نصیرائی.لیلا بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • روزبه نصیرایی.لیلا بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • ریحانی پول.سهیل مقایسه و ارزیابی‌خواص عملکردی، ترکیب اسیدهای‌آمینه و شاخص شیمیایی پروتئین‌های‌آبکافتی تولیدشده از منابع مختلف ضایعات (ماهی، مرغ و میگو) به روش آنزیمی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]

ز

  • زمانی خادمانلو.حسین بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • زند.نازنین اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]

س

  • سجادی.علیرضا خصوصیات فیزیکوشیمیایی،‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی‌ یک نوع فیلم ‌فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • سرحدی.حمید خصوصیات فیزیکوشیمیایی،‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی‌ یک نوع فیلم ‌فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • سرداریان.علی بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • سعیدی اصل.محمد رضا مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • سلطانی.سپیده بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]

ش

  • شاکریان.امیر مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شاه حسینی.سید رسول ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنی‌شده با عصاره آزاد و ریز‌پوشانی‌شده گیاه شنگ به منظور‌کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شاه حسینی.سید رسول بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • شرایعی.پروین بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • شریفی.اکرم فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی‌خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی‌آن طی دوره نگهداری [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • شریفی.اکرم تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • شریفی.اکرم مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • شکرزاده.محمد بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شهاب لواسانی.علیرضا بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • شهاب نوایی.فرشته بررسی‌کارایی صمغ‌های‌کربوکسی متیل سلولز و کاپاکاراگینان در پایدار سازی شیر‌کاکائو با پروتئین‌کاهش‌یافته [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • شهدادی.فاطمه بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • شهیدی.مصطفی بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شهیری طبرستانی.هدی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • شیخ زاده.الهام نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]

ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • صارم نژادنمینی.سولماز بررسی امکان تولید‌کماج رژیمی بر پایه شیرین‌کننده استویا [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • صحراییان.بهاره بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • صفرزائی.عبدالواحد خصوصیات فیزیکوشیمیایی،‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی‌ یک نوع فیلم ‌فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • صفری.رضا بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • صفری.رضا بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • صفری.رضا ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • صمدی وارده سرا.مهناز ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]

ع

  • عباس زاده ایمانی.نگین بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • عباسی.علیرضا تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • عسکری.زینب بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398 [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • عطای صالحی.اسماعیل بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • عطای صالحی.اسماعیل تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • عطایی نوکابادی.فریبا تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • عین افشار.سودابه تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل‌محمدی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]

غ

  • غریبی تهرانی.مهرانوش بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]

ف

  • فرج زاده.زهرا مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • فرخ.اتوسا تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • فرمانبر.حدیث شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]

ق

  • قربانی حسن سرایی.آزاده ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • قربانی.محمد اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • قوامی.مهرداد استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]

ک

  • کاوه.شیما اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • کریمی.مهدی مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • کلباسی اشتری.احمد بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • کوکبیان.آتوسا بررسی امکان تولید‌کماج رژیمی بر پایه شیرین‌کننده استویا [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • کیانی.حسین توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]

گ

  • گنجی.شیوا بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی‌ پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]

م

  • محبی.غلامحسین جداسازی اگزوپلی‌ساکاریدهای باسیلوس‌های خاک مناطق‌کویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • محمدی.سوده تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی‌کم‌چرب [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مدنی.عادله ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مرادیان.درنا بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • مرحمتی زاده.محمد حسین جداسازی اگزوپلی‌ساکاریدهای باسیلوس‌های خاک مناطق‌کویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مستقیم.تکتم تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مظفری.مهسا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • معتمدزادگان.علی ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مقیمانی.ماندانا فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی‌خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی‌آن طی دوره نگهداری [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • موسوی.سید ابراهیم جداسازی اگزوپلی‌ساکاریدهای باسیلوس‌های خاک مناطق‌کویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مولوی.هومان توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • مهاجر.فرشته تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • مهدوی.بهنام شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مهدی پور دامیری.غلامرضا ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مهدیان.الهام بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی‌ پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مهرجو.نیلوفر تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی‌کم‌چرب [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • میراحمدی.سیده مرضیه مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • میرزائی.مینا ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]

ن

  • ناجی طبسی.سارا بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • ناطق.لیلا بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • ناطق.لیلا بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • نیاستی.سارا بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]

و

  • وردیان.اسماء نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • وظیفه دوست.محسن بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و میکروبی‌سس‌گوجه‌فرنگی سینبیوتیک [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]

ه

  • هجرانی.تکتم بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]

ی

  • یاسینی اردکانی.سیدعلی ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • یاورمنش.مسعود تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2 [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • یوسف پور.مریم بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]