استیری.سید حسین
بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
الهامی راد.امیرحسین
فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
الهامی راد.امیرحسین
بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
الهامی راد.امیرحسین
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ت
تاجبخش.الهه
بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ج
جلالی.مهدی
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
چ
چله مال دزفول نژاد.مژده
مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ر
رحیمی.ابراهیم
بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
رحیمی.نرگس
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ش
شریفی.اکرم
بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
شریفی.اکرم
بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ع
عسکری ساری.ابوالفضل
مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
عطای صالحی.اسماعیل
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
عیوض زاده.اورنگ
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ف
فدائی نوغانی.وجیهه
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
فهیم دانش.مریم
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ک
کامل رحیمی.سوسن
فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
کلانتری.مریم
بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
کورشیان.محمد
بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
گ
گلمکانی.محمد تقی
بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
م
مرتضوی.سید علی
بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
مرتضوی.سید علی
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
ن
نجار.زهرا
مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
و
ولایت زاده.محمد
مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]