استادزاده.محبوبه
مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
استیری.سید حسین
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
استیری.سید حسین
بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
استیری.سید حسین
تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
استیری.سید حسین
بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
استیری.سید حسین
بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
استیری.سید حسین
بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
اسدی.غلامحسین
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
افشار.مهنوش
تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
الهامی راد.امیر حسین
بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
الهامی راد.امیر حسین
تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
الهامی راد.امیر حسین
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
الهامی راد.امیرحسین
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
انتظاری.بهناز
بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
انصاری.سارا
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
ایزدی.زهرا
مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
آ
آذرهوش.خورشید
بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
آرمین.محمد
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
آریان فر.اکرم
بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
آریان فر.اکرم
کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
آقاجانی اینچه کیکانلو.ساناز
بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ب
بخش آبادی.حمید
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
بخش آبادی.حمید
ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجالهکانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمهصنعتی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
بصیری.علیرضا
تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
پ
پدرام نیا.احمد
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
پروین نژاد.سلاله
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
پهلوانلو.ابوالفضل
بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ت
توکلی اردغان.گیلان
بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
توکلی پور.حمید
امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
توکلی کردلر.سهیل
بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ج
جعفرپور.افشین
استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
جنابی.محسن
بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
جوینده.حسین
تأثیر ایزوله پروتئینی آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیمچرب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
حداد خداپرست.محمد حسن
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
حداد خداپرست.محمد حسن
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
حسنی.مریم
تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
حفیظ.محمد مسعود
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
خ
خدایی.محمد
جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
د
دادخواه.آیدا
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
دولت آبادی.زهرا
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
دولت آبادی.زهرا
بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ز
زمردی.شهین
تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
س
سعیدی فر.مهدی
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
سکوتی فر.رقیه
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
سلطانی نژاد.شهلا
جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
ش
شرایعی.پروین
تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
شریفی.اکرم
تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
شعبانپور.بهاره
تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
شواخی.فروغ
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
شهیدی.مصطفی
تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شهیدی.مصطفی
بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ص
صادقی ماهونک.علیرضا
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
صادقی.علیرضا
ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
صفری.فرزانه
بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای بستر سیال و مایکروویو
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ض
ضیائی فر.امان محمد
مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
ع
عالمی.هادی
بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای بستر سیال و مایکروویو
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
عباسی.علیرضا
بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
کردجزی.معظمه
تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
کیومرثی.مریم
بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
گ
گرایلی.زهرا
ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
م
متعمدزادگان.علی
مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
محبی.محبت
مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
محمدی ثانی.علی
تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
محمدی.مریم
حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
مختاریان.محسن
بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مختاریان.محسن
بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
مرادی.مهدی
تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
مرتضوی.سید علی
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مرتضوی.سید علی
مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
مرتضوی.سید علی
تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
مشعشعی.سید علی
بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
مفتون آزاد.ندا
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
مقیمی.معصومه
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
مهدوی.وحیده
بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
میلانی.الناز
تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
ن
ناطق.لیلا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ناطق.لیلا
تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیاچیتی و نخود
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ناطق.لیلا
بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
نعمت شاهی.محمد مهدی
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
نیازمند.راضیه
کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
و
وریدی.محمدجواد
بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
ه
همت زاده.سینوش
تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
ی
یگانه زاد.سمیرا
بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
یوسف زاده ثانی.سپیده
بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]