م

  • محمدی نژاد.الهام تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • محمدی.خسرو جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • محمدی.خسرو مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • مطلبی.عباسعلی میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • مطهری.پریا پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • موسوی.زهره تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • میردامادی.سعید پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • میرزایی.مهتا پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • میرصادقی.حجت تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]