فهرست مقالات پیمان مهستی شتربانی مقاله 1 - Evaluations of the antibacterial effect of chitosan edible film contain ajwain essential oil on some foodborne pathogenic bacteria Nima Babolani Mogadam Najmeh Moghimi Peyman Mahasti Shotorbani Food and Health , شماره 2 , سال 1 , بهار 2018 مقاله 2 - Comparison of three different methods for detection of corn and sunflower oils in adulterated sesame oil Peyman Mahasti Shotorbani Hassan Hamedi Melika Zandi Maryam Fahimdanesh Food and Health , شماره 1 , سال 1 , زمستان 2018 مقاله 3 - Comparative evaluation of biodegradable polymeric nanoparticles of casein/poly lactic-co-glycolic acid (PLGA) containing different concentrations of alpha-tocopherol Ali Sadeghi Hassan Hamedi Peyman Mahasti Shotorbani Maryam Fahimdanesh Food and Health , شماره 4 , سال 1 , تابستان 2018 مقاله 4 - Genetically modified foods: Pros and cons for human health Fatemeh Karami Peyman Mahasti Shotorbani Food and Health , شماره 2 , سال 1 , بهار 2018 مقاله 5 - Physical Properties of Microencapsulation of Echium amoenum.L and Altaea rosea var nigra Extract Prepared by Freeze Dryer Method Mahshid Zamankhani Sohrab Moeini Peyman Mahasti Shotorbani Hossein MirsaeedGhazi Afshin Jafarpour Food and Health , شماره 1 , سال 4 , زمستان 2021 مقاله 6 - بررسی صحت ادعاهایتغذیهای و سلامتیبخش برچسب فرآوردههایشیری عرضه شده در تهران 10.30495/jfh.2020.1891051.1257 محدثه آصفری پیمان مهستی حسن حامدی بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 10 , پاییز 1399 مقاله 7 - بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال ریحانه قشونی زاده سید ابراهیم حسینی پیمان مهستی شاهرخ شعبانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 2 , بهار 1394