فهرست مقالات مریم عزیزخانی مقاله 1 - مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماریزای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید مریم عزیزخانی پاتریسیا الیزاکویویل بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 5 , تابستان 1394 مقاله 2 - تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس حمیدرضا شعبانی مریم عزیزخانی فهیمه توریان بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 7 , تابستان 1396 مقاله 3 - اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات برکنترل اکسایش روغنکانولا 10.30495/jfst.2022.1950916.1777 حسین عالی مریم عزیزخانی فهیمه توریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 3 , سال 16 , پاییز 1403