List of Articles مریم عزیزخانی Article 1 - مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماریزای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید مریم Azizkhani پاتریسیا Elizaquivel Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 2 - تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس H. Shabani مریم Azizkhani F. Tooryan Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 3 - اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات برکنترل اکسایش روغنکانولا 10.30495/jfst.2022.1950916.1777 Hossein Aali Maryam Azizkhani Fahimeh Tooryan Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 61 , Year , Autumn 2024