فهرست مقالات مسعود هدایتی فرد مقاله 1 - تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد شیلان قصیری مسعود هدایتی فرد علی معتمدزادگان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1393 مقاله 2 - اثر تخلیه احشایی بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس فرشته شکری مسعود هدایتی فرد زینب رفتنی امیری بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1394 مقاله 3 - ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو 20.1001.1.24234966.1398.11.2.7.9 10.30495/jfst.2019.543939 سید محمد میری مسعود هدایتی فرد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398 مقاله 4 - تغییرات شاخصهای حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس مسعود هدایتی فرد نجمه یوسفتبار میری ابوالفضل فدوی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 3 , تابستان 1395 مقاله 5 - بررسی روند تغییرات تراکم زئوپلانکتون ها با غلظت کلروفیلa در دریاچه ولشت مسعود هدایتی فرد رضوان موسوی ندوشن ناهید خم خاجی فاطمه وحیدی آبزیان و شیلات , شماره 2 , سال 2 , تابستان 1390 مقاله 6 - ارزیابی زیستی رودخانه چشمه کیله تنکابن(استان مازندران) با استفاده از شاخص های زیستی، ساختار جمعیتی و زیتوده ای درشت بی مهرگان کفزی روح الله عباسپور حمیدرضا علیزاده ثابت مسعود هدایتی فرد جواد مسگران کریمی آبزیان و شیلات , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1390 مقاله 7 - بررسی اثر پوشش دو جزئی کازئینات سدیم و عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana) بر روی چربی و شاخصهای فساد اکسیداتیو ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال 10.22034/ascij.2023.1969097.1434 مهران مسلمی مقداد امینی راد مسعود هدایتی فرد زیست شناسی جانوری , شماره 2 , سال 15 , تابستان 1402