List of Articles مسعود هدایتی فرد Article 1 - تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد SH Ghosseiri مسعود Hedayatifard علی Moetamedzadegan Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2014 Article 2 - اثر تخلیه احشایی بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس فرشته Shokri مسعود Hedayatifard زینب Raftani-Amiri Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2015 Article 3 - ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو 20.1001.1.24234966.1398.11.2.7.9 10.30495/jfst.2019.543939 سید محمد میری مسعود هدایتی فرد Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 4 - تغییرات شاخصهای حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس Masoud Hedayatifard Nahmeh Youseftabar-Miri Abolfazl Fadavi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Winter 2016 Article 5 - بررسی روند تغییرات تراکم زئوپلانکتون ها با غلظت کلروفیلa در دریاچه ولشت مسعود هدایتی فرد رضوان موسوی ندوشن ناهید خم خاجی فاطمه وحیدی , Issue 2 , Year , Summer 1390 Article 6 - ارزیابی زیستی رودخانه چشمه کیله تنکابن(استان مازندران) با استفاده از شاخص های زیستی، ساختار جمعیتی و زیتوده ای درشت بی مهرگان کفزی روح الله عباسپور حمیدرضا علیزاده ثابت مسعود هدایتی فرد جواد مسگران کریمی , Issue 5 , Year , Winter 1390 Article 7 - بررسی اثر پوشش دو جزئی کازئینات سدیم و عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana) بر روی چربی و شاخصهای فساد اکسیداتیو ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال 10.22034/ascij.2023.1969097.1434 Mehran Moslemi Meghdad Aminirad Masoud Hedayatifard Journal of Animal Biology , Issue 2 , Year , Autumn 2023