مطالعات توسعه اجتماعی ایران
,
شماره5,سال
0
,
زمستان
1386
در پی شیوع و همهگیری بیماری ویروس کرونا (کووید-19)، کسبوکارهای آنلاین بیش از پیش رونق گرفته است. بهمنظور باقی ماندن در این فضای بهشدت رقابتی، ملزم به جلب رضایت مشتریان خود و حفظ آنها هستیم. در همین راستا، این پرسش مطرح میشود که چه عواملی بر رضایت مشتریان در خری چکیده کامل
در پی شیوع و همهگیری بیماری ویروس کرونا (کووید-19)، کسبوکارهای آنلاین بیش از پیش رونق گرفته است. بهمنظور باقی ماندن در این فضای بهشدت رقابتی، ملزم به جلب رضایت مشتریان خود و حفظ آنها هستیم. در همین راستا، این پرسش مطرح میشود که چه عواملی بر رضایت مشتریان در خرید آنلاین از فروشگاههای اینستاگرامی مؤثر هستند؟ پرسشی مشابه به این پرسش، دررابطه با خرید اینترنتی از پایگاههای متفاوت به وسیلۀ پژوهشگران مختلف بارها بررسی شده است؛ اما، در این مقاله کوشش شده است تا این عوامل درمورد مشتریان ایرانی، در شبکۀ اجتماعی اینستاگرام بررسی شود که هماکنون میزبان هزاران فروشگاه آنلاین ایرانی است. بر این اساس، در این مقاله با بهرهگیری از طراحی پرسشنامه و از طریق تحلیل عاملی اکتشافی (EFA) از طریق نرمافزار IBM SPSS Statistics 26 هشت عامل شناسایی شدهاند که میتوانند مورد توجه کسبوکارهای اینستاگرامی قرار بگیرند. عوامل شناسایی شده موثر بر رضایت مشتری از خرید آنلاین اینستاگرامی عبارتند از: ارسال و پاسخگویی، کیفیت محتوای بصری، قدمت و شهرت صفحۀ اینستاگرام فروشگاه، کیفیت اطلاعات محصولات، کیفیت و ضمانت محصولات، هویت فیزیکی و مجازی فروشگاه، طراحی صفحۀ اینستاگرام فروشگاه، تنوع و بهروزبودن محصولات فروشگاه.
پرونده مقاله
مهمترین نگرانی در زنجیره تأمین غذای حلال یکپارچگی حلال بودن آن است. برای اعتماد مصرفکنندگان از سیستمهای ردیابی براساس فناوریهای نوظهور در زنجیرههای تأمین غذای حلال استفاده میشود. برای کاهش چالشهای زنجیره تأمین غذای حلال، از فناوری زنجیره بلوکی برای بهبود شفافیت و چکیده کامل
مهمترین نگرانی در زنجیره تأمین غذای حلال یکپارچگی حلال بودن آن است. برای اعتماد مصرفکنندگان از سیستمهای ردیابی براساس فناوریهای نوظهور در زنجیرههای تأمین غذای حلال استفاده میشود. برای کاهش چالشهای زنجیره تأمین غذای حلال، از فناوری زنجیره بلوکی برای بهبود شفافیت و یکپارچگی بیشتر آن استفاده میشود. در این مطالعه بهکمک مرور ادبیات و نظر کارشناسان، پس از شناسایی قابلیتها، کارکردها و مشخصات فنی زنجیره بلوکی در زنجیره تأمین غذای حلال روابط بین این معیارها با استفاده از روش مدلسازی ساختاری تفسیری مشخص و چارچوبی برای کاربرد زنجیره بلوکی در زنجیره تأمین غذای حلال ارائه شده است. نتایج این مطالعه نشان میدهد که اگر تصمیمگیران بخواهند از فناوری زنجیره بلوکی در زنجیره تأمین غذای حلال استفاده نمایند، باید در ابتدا ابزار و مشخصات فنی مناسب زنجیره بلوکی را بهعنوان زیرساخت انتخاب و بهبود داده و سپس بر اساس ارتباط میان آنها، چالشها را کاهش داده که میتواند منجر به افزایش میزان رضایت مشتریان گردد.
پرونده مقاله
مهمترین نگرانی در زنجیرۀ تأمین غذای حلال یکپارچگی حلال بودن آن است. در زنجیرۀهای تأمین غذای حلال برای اعتماد مصرفکنندگان از سیستمهای ردیابی براساس فناوریهای نوظهور استفاده میشود. برای کاهش چالشهای زنجیرۀ تأمین غذای حلال، از فناوری زنجیرۀ بلوکی برای بهبود شفافیت و چکیده کامل
مهمترین نگرانی در زنجیرۀ تأمین غذای حلال یکپارچگی حلال بودن آن است. در زنجیرۀهای تأمین غذای حلال برای اعتماد مصرفکنندگان از سیستمهای ردیابی براساس فناوریهای نوظهور استفاده میشود. برای کاهش چالشهای زنجیرۀ تأمین غذای حلال، از فناوری زنجیرۀ بلوکی برای بهبود شفافیت و یکپارچگی بیشتر آن استفاده میشود. در این مطالعه بهکمک مرور ادبیات و نظر کارشناسان پس از شناسایی قابلیتها، کارکردها و مشخصات فنی زنجیرۀ بلوکی در زنجیرۀ تأمین غذای حلال روابط بین این معیارها با استفاده از روش مدلسازی ساختاری تفسیری مشخص و چارچوبی برای کاربرد زنجیرۀ بلوکی در زنجیرۀ تأمین غذای حلال ارائه شده است. نتایج این مطالعه نشان میدهد که اگر تصمیمگیران بخواهند از فناوری زنجیرۀ بلوکی در زنجیرۀ تأمین غذای حلال استفاده نمایند، باید در ابتدا ابزار و مشخصات فنی مناسب زنجیرۀ بلوکی را بهعنوان زیرساخت، انتخاب و بهبود داده و سپس بر اساس ارتباط میان آنها، چالشها را کاهش داده که میتواند منجر به افزایش میزان رضایت مشتریان گردد.
پرونده مقاله
سکوی نشر دانش
سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد