List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina سپیده حسینی مهرداد آذین مهرداد قوامی سید ضیاءالدین حسینی مظهری Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند مسعود هنرور احمد کلباسی اشتری خاطره کریمی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی اثر عصاره آویشن (Thymus vulgaris ) بر روی هایپرلیپیدیمیا در رت های دیابتی شده نر بالغ نژاد ویستار پریچهر یغمایی اسفندیار حیدریان نازنین پوربهمن Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - تاثیر بسته بندی با فیلم های نانویی بر ویژگی های مکانیکی نان میثم ستاری نجف آبادی حامد افشاری سعید مینایی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - مقایسه کیفیت نان های بربری تهیه شده با استفاده ازدانه های کفیر و مخمر نانوایی سید مهدی سیدین اردبیلی مریم فتحی آذر رضا عزیزی نژاد Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - شناسایی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیر خام گاو در منطقه ایلخچی (جنوب غرب تبریز) در بهار سال 1388 محمد حسین موثق Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون¬های مختلف چربی دنبه گوسفندی مریم قراچورلو مهرناز سیمان پور مریم فهیم دانش Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زرد باله صید شده از دریای عمان ولی اله کوهدار فرهاد موسی خانی بهراد رادمهر محمد مهدی دانشی Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - بررسی امکان استفاده از نایسین و دی استات سدیم به عنوان نگهدارنده های طبیعی در نگهداری سس فرانسوی نیلو دباغ ابراهیم حسینی شاهرخ شعبانی مزدک علیمی Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - بررسی میزان ضایعات و زائدات در واحدهای تصفیه روغن خام استان تهران سید ضیاءالدین حسینی مظهری منیر کبریتی بابک غیاثی طرزی عباس گرامی چنگیز اسفندیاری