List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بستهبندی مورد استفاده در نگهداری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دورهی انبارداری Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیلهی ماهی سفید Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دورهی نگهداری یکساله Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی اثرکنسانترهی کشمش بر کیفیت نان حجیم