• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 2
  • Issue1 Vol.2
  • 1
    Issue 1 Vol. 2 Spring 1389

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بسته‌بندی مورد استفاده در نگه‌داری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دوره‌ی انبارداری
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیله‌ی ماهی سفید
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بهینه‌سازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی اثرکنسانتره‌ی کشمش بر کیفیت نان حجیم
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login