فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بستهبندی مورد استفاده در نگهداری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دورهی انبارداری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیلهی ماهی سفید دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دورهی نگهداری یکساله دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اثرکنسانترهی کشمش بر کیفیت نان حجیم