• Home
  • Menu
  • Authors Guide
  • OpenAccess
  • Authors Guide

    فرایند پذیرش و انتشار مقاله در فصلنامه دانش کارآفرینی

    مراحل ارسال تا تایید نهایی مقاله

    مرحله 1. مراجعه به سایت فصلنامه

    مرحله 2. ثبت نام و ارسال مقاله براساس قالب آیین نگارش مربوطه

    مرحله 3. پس از ارسال مقاله توسط نویسنده به سامانه، در مرحله اول مقاله از نظر رعایت راهنمای تدوین توسط کارشناسان نشریه بررسی خواهد شد. (لطفا جهت تسریع در روند فرآیند داوری، قبل از ارسال مقاله، قسمت راهنمای نویسندگان را به دقت مطالعه کنید و مقاله را به طور دقیق بر اساس راهنمای تدوین موجود در سامانه تنظیم و ارسال کنید).

    مرحله 4. در صورت پذیرش در مرحله اول، مقاله در مرحله دوم از نظر کیفیت محتوا و مرتبط بودن موضوع توسط سردبیر، دبیر تخصصی و کمیته علمی مورد ارزیابی اولیه قرار خواهد گرفت. این مرحله معمولا پانزده روز تا یک ماه به طول خواهد انجامید. سپس مقاله برای پرداخت هزینه با نویسندگان ارسال میگردد. و پس از پرداخت هزینه، وارد مرحله بعد می گردد. لازم به ذکر است آغاز فرآیند مدت زمان پذیرش مقاله، از زمان پرداخت هزینه آغاز می شود.

    مرحله 5. پس از پذیرش در مرحله دوم، مقاله به دو داور ارسال خواهد شد. فرآیند داوری مقالات بدین شرح است: 

    5-1. اگر دو داور مقاله را رد کنند، مقاله رد خواهد شد. لازم به ذکر است درصورت رد مقاله، نتیجه از طریق سایت به نویسنده یا نویسندگان اعلام خواهد شد.

    5-2. اگر نظر دو داور بازنگری کلی مقاله باشد مقاله برای بازنگری به نویسنده داده خواهد شد.

    5-3. اگر نظر یک داور بازنگری کلی و داور دیگر رد مقاله باشد، مقاله به داور سوم ارسال و با توجه به نظر داور سوم بر اساس مورد 5-1 و 5-2 تصمیم گرفته خواهد شد.

    5-4. سپس مقاله برای انجام بازنگری های به نویسنده ارسال خواهد شد. پس از اینکه نویسنده مقاله را بر اساس نظر داوران اصلاح و ارسال کرد، مقاله به یکی از داوران برای ارزیابی تطبیقی داده خواهد شد.

    همچنین ایمیلی برای یادآوری به داوران ارسال می‌شود و در صورت عدم داوری مقاله پس از موعد مقرر، مقاله از داور پس گرفته شده و به داور جدید داده خواهد شد. با توجه به میزان اصلاحات درخواستی و نقطه نظرات داوران و سرعت و دقت انجام اصلاحات توسط نویسندگان، اخذ پذیرش در این نشریه (پس از مرحله چهارم) حدود 5 الی 14 ماه (در صورت تایید نهایی داوران) به طول خواهد انجامید.

    جنبه‌های حقوقی :

    • مقاله ارسالی نباید در هیچ نشریه علمی فارسی زبان دیگری به چاپ رسیده یا در دست اقدام باشد و چنانچه قبلا در کنفرانس یا مجامع علمی ارائه شده است می‌بایست مراتب بصورت مکتوب به این فصلنامه اعلام گردد.
    • فرم درخواست ارائه مقاله می‌بایست به امضاء کلیه نویسندگان برسد .
    • مسئولیت صحت سقم مطالب مقاله، درج و ترتیب اسامی صاحبان اثر و اعلام مسئول مکاتبات بر عهده امضاء کنندگان فرم درخواست ارائه مقاله می‌باشد .
    • این فصلنامه مسئولیتی در قبال دعاوی بین نویسندگان و نیز نویسندگان با مراجع دیگر ندارد .
    • این فصلنامه در رد یا قبول مقالات آزاد است و نیز حق ویرایش علمی، ادبی استنادی و تلخیص مقالات را برای خود محفوظ می‌داند .
    • با پذیرش مقاله، حق چاپ آن با این فصلنامه می‌باشد و پس از چاپ به تعداد نویسندگان نسخ چاپ شده به آدرس ایشان به صورت رایگان ارسال خواهد شد .
    • استفاده از مطالب این فصلنامه با ذکر ماخذ بلامانع است .

    آیین نگارش مقاله :

    اول ) قالب نگارش مقاله

    • مقاله لازم است توسط نرم‌افزار2007   و Word 2010 و در ابعاد کاغذ A4 تهیه و ارسال گردد .
    • حاشیه‌های متن از هر طرف 2 سانتی‌متر و فونت مورد استفاده برای متن فارسی B Titr  با سایز قلم 14 و برای متن انگلیسی فونت Times New Roman با سایز قلم 14 می‌باشد .
    • لازم است یادداشت‌ها (پاورقی‌ها) در انتهای متن مقاله و قبل از فهرست منابع درج گردد .

    دوم ) ترتیب و عناوین مقاله

    صفحه شناسنامه مقاله

    در صفحه شناسنامه مقاله در سطر اول ابتدا عنوان مقاله با فونت B Titr و سایز قلم 16 و در سطر‌های بعدی به ترتیب،
    ابتدا نام و نام خانوادگی نویسنده اول (در یک سطر) و سپس مرتبه علمی دانشگاهی و نام دانشگاه (در سطر دیگر) و نیز آدرس پستی به همراه کدپستی و شماره تماس با فونت B Titr سایز قلم 14 و پس از آن ایمیل نویسنده با فونت Times New Roman درج می‌گردد و به همین ترتیب برای سایر نویسندگان در سطر‌های دیگر اقدام شود . لازم است عبارت "مسئول مکاتبات" در جلوی نام و نام خانوادگی نویسنده طرف مکاتبه قید گردد .

    توجه : در مورد مقالات مستخرج از پایان‌نامه‌ و رساله‌های دانشجویان، می‌بایست نام استاد راهنما بعنوان نویسنده اول قید گردد و نام دانشجوی فارغ‌التحصیل بصورت دانش آموخته کارشناسی ارشد یا دکتری واحد متبوع قید شده و از ذکر عضوی هیات علمی دانشگاه . . . . اجتناب گردد .

    توجه : برای نویسندگانی که در دانشکده مدیریت و اقتصاد واحد علوم و تحقیقات عضویت ندارند، ارسال تصویر حکم کارگزینی ایشان الزامی می‌باشد .

     

    ترتیب عناوین متن مقاله

    از نویسنده یا نویسندگان تقاضا می‌شود مقاله خود را حداکثر در 20 صفحه تنظیم نمایند . این فصلنامه از پذیرش مقالاتی که بیش از بیست صفحه بوده و یا ترتیب و عناوین زیر را رعایت ننمایند خودداری می‌نماید .

    1-عنوان مقاله :

    (فونت B Titir با سایز قلم 14)

    عنوان مقاله باید بتواند محتوای مقاله را به ذهن خواننده منتقل کند. بنابراین بهتر است عنوانی پیچیده و طولانی که ممکن است خواننده را سردرگم کند. برای مقاله خود انتخاب نکنید. عنوان باید بیانگر متن اصلی مقاله باشد و در صورت لزوم قلمرو زمانی و مکانی پژوهش را نشان دهد. بی تردید عنوانی که نشان می دهد مقاله شما حرف تازه ای برای گفتن دارد تاثیر مثبتی بر خوانندگان می گذارد.

    2- مشخصات نویسنده یا نویسندگان :

    (فونت B Titr با سایز قلم 14)

    در این قسمت ابتدا نام و نام خانوادگی نویسنده اول و به ترتیب در سطرهای بعد نام و نام خانوادگی سایر نویسندگان قید می‌گردد (لازم است عبارت "مسئول مکاتبات" در جلوی نام نویسنده طرف مکاتبه قید گردد) و سپس در پاورقی ابتاد مرتبه علمی نوینده یا نویسندگان و سپس دانشگاه محل عضویت و آدرس پست الکترونیک ایشان قید می‌گردد .

    3- چکیده مقاله :

     (فونت B Mitra با سایز قلم 14)

    چکیده مقاله باید حتما بصورت ساختاری (Structured abstract) ارایه شود که در آن عناوین فرعی : زمینه (Background)، هدف (Objective)، روش‌ها (Methods)، یافته‌ها (Findings)، نتیجه‌گیری (Conclusion) و واژه‌های کلیدی (Key words) مشخص گردد .

    حجم چکیده فارسی و انگلیسی حداکثر 15 سطر تایپ شده خواهد بود .

    • زمینه : در یک جمله (5/2 سطری)، هدف در یک جمله، روش حداکثر در دو جمله، یافته‌ها در چند جمله و نتیجه‌گیری در یک جمله در نظر گرفته شود . زمینه را با اشاره به بیان مسئله و یا سابقه تاریخی امر مورد پژوهش تدوین نمائید.
    • هدف : برای نگارش هدف در چکیده به هدف اصلی پژوهش انجام شده اشاره شود .
    • روش‌ها : به نوع و روش‌های پژوهش بکار گرفته شده، جامعه، نمونه، ابزار پژوهش، نوع آمار و نرم‌افزار کامپیوتری مورد استفاده و شیوه تحلیل داده‌ها اشاره شود .
    • یافته‌ها : همراه با آمار و ارقام، یافته‌های پژوهش خود را بطور خلاصه ارائه دهید .
    • نتیجه‌گیری : بدون ذکر هیچگونه آمار و ارقام و باتوجه به چهار عامل بالا نوعی جمع‌بندی از یافته‌ها، آینده‌نگری، تعمیم، پیشنهاد و نتیجه‌گیری نمائید .

    4- واژه‌های کلیدی :

    (فونت B Mitra با سایز قلم 14)

    در بخش پایانی چکیده به مفاهیم کلیدی اشاره کنید. اینها اغلب نشانگر نکات مهم مقاله اند و می‌توان برای جستجو از آنها استفاده کرد. توجه داشته باشید که چکیده نباید از نصف صفحه بیشتر باشد.

    توضیح :لازم است عنوان، چکیده و کلید واژگان در یک صفحه باشند و از قسمت مقدمه به بعد از صفحه بعد آغاز شود .

    5- مقدمه :

    (فونت B Mitra با سایز قلم 14)

    در این قسمت ضمن اشاره ضمنی به مسئله مورد پژوهش و اهمیت آن، عمدتا بر پژوهش‌های مرتبط همراه با استنادات، مروری می‌نمائید . این مرور را با استفاده از واژه‌های کی، کِی، کجا و چه، چگونه، چرا انجام دهید . در قسمت مقدمه انتظار می‌روند نویسنده حداقل 20 منبع را مورد بررسی قرار داده‌باشد .

    6- روش پژوهش/ تحقیق :

    (فونت B Mitra با سایز قلم 14)

    در قسمت روش‌ها که در حد یک پاراگراف (حداکثر 10 سطر تایپ شده) ارایه می‌شود، به نوع پژوهش، روش‌های پژوهش مورد استفاده، جامعه، نمونه، شیوه نمونه‌گریری، ابزار پژوهش، روائی و پایایی ابزار پژوهش، نوع آمار و نرم‌افزار کامپیوتری مورد استفاده و شیوه تحلیل داده‌ها را شرح می‌دهید .

    7- یافته‌ها:

    (فونت B Mitra با سایز قلم 14)

    در قسمت یافته‌ها (غالبا بدون استناد) یافته‌های پژوهش خود را همراه با جداول، نمودارها، اشکال (که جمعا از 5 مورد تجاوز نکند) شرح دهید .

    8- بحث و نتیجه‌گیری :

    (فونت B Mitra با سایز قلم 14)

    در قسمت بحث، یافته‌های پژوهش خود را با یافته‌های پژوهش دیگران مقایسه نموده و دقیقا خاطر نشان می‌سازید که تا چه حد یافته‌های شما با یافته‌های آن پژوهشگران در یک راستا است یا با آنها مغایرت دارد . در این قسمت حداقل سه استناد لازم است .

    قسمت نتیجه‌گیری که از یک پارگراف تجاوز نمی‌کند، باتوجه به چهار عامل : نوع جمع‌بندی از یافته‌ها، آینده‌نگری، تعمیم و پیشنهاد تدوین می‌شود .

    لازم به ذکر است که در قسمت نتیجه‌گیری نه استنادی در کار است و نه هیچگونه عدد و رقمی قید می‌شود .

    نکاتی که در تایپ مقاله می‌بایست رعایت گردند:

    • خواهشمند است در متن مقاله از واژگان غیر فارسی که برابر فارسی رسا دارند خودداری شود و چنانچه واژه متداول فارسی وجود نداشت با دادن شماره در بالای کلمه داخل متن، برابر لاتین آن را در قسمت یادداشت مقاله درج نمائید .
    • برای ارائه ماخذ از روش ماخذدهی در متن به شرح زیر استفاده شود :
    • در مواردی که از منابع اصلی (کتاب یا مقاله) تالیف شده (نه ترجمه) به زبان فارسی استفاده می‌گردد و منبع مربوطه حداکثر دو نویسنده دارد باید پس از نقل قول، ابتدا نام‌خانوادگی نویسنده یا نویسندگان قید سپس سال انتشار و صفحه یا صفحات آن  در داخل پرانتز قید گردد .

    مثال : (محمدی، 1378، 53-50) یا (محمدی و رزاقی، 1378، 85)

    چنانچه منبع مربوطه بیش از دو نویسنده داشته باشد به ترتیب نام نویسنده اول و عبارت ودیگران سپس سال انتشار و صفحه و یا صفحات آن در داخل پرانتز قدی می‌گردد .

    مثال : (محمدی و دیگران، 1378، 56-53)

    • در مواردی که از منابع ترجمه شده (کتاب یا مقاله) استفاده می‌گردد، درصورتی که منبع مربوطه دارای یک یا دو نویسنده باشد ابتدا نام خانوادگی نویسنده یا نویسندگان  (نه مترجم) و سپس سال چاپ منبع ترجمه شده و صفحه یا صفحات آن در پرانتز قید می‌گردد .

    مثال : (رابینز، 1378، 53-50) یا (دفت و رابینز، 1378، 85)

    و درمورد منابع ترجمه شده با بیش از دو نویسنده ابتدا نام نویسنده اول و عبارت و دیگران و سپس سال چاپ منبع ترجمه شده و صفحه یا صفحات آن در داخل پانتز قید می‌گردد .

    مثال : (اسکات و دیگران، 1378، 56-53)

    نکته : چنانچه یک منبع فارسی دو یا چند مرتبه بصورت متوالی در متن تکرارا شود بصورت زیر ماخذ نویسی
              می‌گردد :

    (همان منبع، شماره صفحه یا صفحات)

    • درخصوص منابع (کتاب یا مقاله) به زبان اصلی که دارای یک یا دو نویسنده باشد بصورت زیر عمل می‌نمائیم :

    (Last Name, Yare, Page)      (Robbins,2001,85-87) / (Stoner & Freedman,2002,253)

    • درخصوص منابع (کتاب یا مقاله) به زبان اصلی که دارای بیش از دو نویسنده باشد بصورت زیر عمل می‌نمائیم :

    (Last Name & et al., Yare, Page)       (Kotler &et al. ,2002,253- 256)

    نکته : چنانچه یک منبع به زبان اصلی دو یا چند مرتبه بصورت متوالی در متن تکرارا شود بصورت زیر ماخذ نویسی می‌گردد :

    (Ipid, page)      (Ipid, 253-254)

    توجه : برای سهولت در این بخش می‌توان از منوی References در نرم‌افزار Word 2007 منوی Citattion & Bibliography با Style APA استفاده نمود که مزیت آن علاوه بر سهولت دسترسی به تکرار ماخذ، ارائه دسته‌بندی آن در انتهای  متن می‌باشد .

    • جداول، شکل‌ها و نمودارها حتی‌الامکان بصورت اختصار ذکر شود و برای هر یک از آنها ذکر شماه، عنوان و ماخذ ضرورری است .

    10- یادداشت‌ها :

    (فونت B Mitra با سایز قلم 12 برای کلمات فارسی و فونت Times New Roman با سایز قلم 11 برای کلمات انگلیسی )

    در این بخش توضیحات و عبارتی که اصولا در کتاب‌ها و پایان‌نامه‌ها در پاورقی درج می‌گردد در مقاله به این بخش با ذکر شمارهای که در بالای کلمه مورد نظر در متن درج می‌گردد انتقال می‌یابد .

     

    9- منابع :

    (فونت B Mitra سایز قلم 11 برای فارسی و فونت Times New Roman سایز قلم 11 برای انگلیسی)

    تمام منابع ذکر شده در متن مقاله، ابتدا به ترتیب الفبای حرف اول نام‌خانوادگی نویسنده اول (هم در مورد کتاب و هم درمورد مقاله) منظم گردیدخ و ابتدا کلیه منابع فارسی و سپس منابع انگلیسی به ترتیب یاد شده با شماره ردیف آورده شود .

    آدرس کامل منابع بصورت زیر اقدام شود :

    کتب به زبان اصلی :

    شماره ردیف – نام‌خانوادگی نویسنده، نام کوچک (سال انتشار کتاب) «عنوان کتاب» ناشر، محل نشر، نوبت چاپ، شماره جلد، شماره صفحه یا صفحات

    مقاله به زبان اصلی :

    شماره ردیف – نام‌خانوادگی نویسنده، نام کوچک (سال انتشار مجله) «عنوان مقاله» نام مجله، شماره مسلسل تک شماره، ناشر، (ماه یا فصل انتشار تک شماره)، شماره صفحه یا صفحات

    کتاب تالیفی یا ترجمه شده فارسی :

    شماره ردیف - نام‌خانوادگی نویسنده، نام کوچک «عنوان کتاب» نام و نام‌خانوادگی مترجم (در صورت تالیفی بودن این قسمت حذف می‌گردد)، ناشر، محل نشر، تاریخ انتشار، نوبت چاپ، شماره جلد، شماره صفحه یا صفحات

    مقاله از مجلات تخصصی فارسی :

    شماره ردیف - نام‌خانوادگی نویسنده، نام کوچک «عنوان مقاله» نام مجله، ناشر، شماره مسلسل تک شماره، ماه یا فصل انتشار، شماره صفحه یا صفحات

    توجه : درصورت وجود چند نویسنده (درمورد کتاب یا مقاله) پس از نوشتن نام‌خانوادگی و نام اولین نویسنده، برای هر یک از نویسندگان دیگر، ابتدا نام و سپس نام خانوادگی آنها نوشته خواهد شد . قبل از نوشتن نام نویسنده آخر، در منابع فارسی حرف «و» و در منابع خارجی علامت «&» استفاده می‌گردد .

    درصورت استفاده از منابع الکترونیکی :

    کتب الکترونیکی :

    شماره ردیف – نام‌خانوادگی، نام مولف «عنوان کتاب»، محل نشر، ناشر، تاریخ انتشار، تاریخ آخرین ویرایش (درصورت موجود بودن) نشانی دسترسی به سایت اینترنتی بصورت کامل [تاریخ مشاهده]

    مقاله الکترونیکی :

    شماره ردیف – نام‌خانوادگی، نام نویسنده «عنوان مقاله»، نام نشریه، دوره، شماره، ماه، سال، شماره صفحه (درصورت موجود بودن) [Online] نشانی دسترسی به سایت اینترنتی بصورت کامل [تاریخ مشاهده]

    پایان‌نامه یا رساله الکترونیکی :

    شماره ردیف – نام‌خانوادگی، نام نویسنده «عنوان پایان‌نامه»، مقطع تحصیلی و رشته، دانشگاه، سال دفاع از پایان‌نامه یا رساله، [Online] نشانی دسترسی به سایت اینترنتی بصورت کامل [تاریخ مشاهده]

    10- چکیده انگلیسی (Abstract) :

    این بخش شامل چهار  قسمت می‌باشد که به ترتیب زیر تنظیم می‌گردد :

    • عنوان مقاله (فونت Times New Roman سایز قلم 16)
    • نام نویسندگان (فونت Times New Roman سایز قلم 12)
    • چکیده (Abstract) (فونت Times New Roman سایز قلم 12)
    • واژگان کلیدی (Key Word) (فونت Times New Roman سایز قلم 12)

    در انتها و در پاورقی مرتبه علمی و دانشگاه متبوع به انگلیسی تایپ گردد :

    مثال :

    1. Perfessor in Islamic Azad University, Hamedan branch (Corresponding Athour)
    2. Ph. D. Student, Islamic Azad University, Mashhad branch

     

    آدرس اینترنتی و پست الکترونیکی فصلنامه مجله دانش کارآفرینی

    enkn.srbiau.ac.ir

    enkn@srbiau.ac.ir