• Home
  • Menu
  • Authors Guide
  • OpenAccess
  • Authors Guide

    راهنمای نویسندگان

    راهنمای کاربران، ثبت‌نام و ارسال مقاله

    نوع مقالات چاپ شده:

    آنالیز سازه-زلزله یک فصلنامه با دسترسی آزاد (Open Access) است.

     

    فصلنامه آنالیز سازه-زلزله  "مقالات علمی – پژوهشی" و “مقالات مروری”  را در زمینه های مهندسی عمران، سازه و زلزله می پذیرد مقالات باید مسئله ‌محور و نوآورانه باشند.

    منشور اخلاقی نویسندگان:

    • شایان ذکر است تمامی مکاتبات فی‎مابین مجله و مؤلفین از طریق نویسنده مسئول Corresponding Author) ) خواهد بود و از این حیث تمامی مسئولیت‌های مندرجات فرم تعهدنامه اخلاقی مقاله به‌طور مستقیم متوجه نویسنده مسئول خواهد بود.
    • نویسنده مسئول موظف است هنگام ارسال مقاله، فرم  تعارض منافع نویسندگان و مندرجات فرم تعهدنامه اخلاقی (فرم کپی رایت) مقاله حاوی صحت داده ها و رعایت اخلاق علمی را پر نموده امضا و ارسال نماید.
    • این فصلنامه تحت قانون بین المللی کپی رایت Creative Commons: BY-NC می باشد.    

       

    • لطفا از لینک های زیر فرم ها را دانلود نمایید:
    • فرم کپی رایت

    • فرم تعارض منافع

    مقاله باید نتیجة تحقیقات نویسنده یا نویسندگان بوده، قبلاً منتشر نشده، و همزمان برای نشریة دیگری فرستاده نشده باشد.

    مسئولیت مقاله و ترتیب نام نویسندگان برعهده شخص مکاتبه کننده است.

    مقالات پس از ارزیابی کلی و تأیید اولیه هیأت تحریریه مجله، برای داوری ارسال خواهد گردید. ضروری است مؤلفین محترم ضمن لحاظ نمودن نکات و پیشنهادات گروه داوری در داخل مقاله (به‌صورت هایلایت)، به تمامی موارد در قالب نامه‌ نیز پاسخ دهند. در خصوص مواردی که مولفین با نقطه ‌نظرات داوری اختلاف نظر دارند،  می‌توانند توضیحات تکمیلی را در نامه مزبور قید نمایند. لازم به توضیح است علاوه بر نظرات گروه داوری، هیأت تحریریه مجله حق اعمال نظر در خصوص کیفیت علمی، ساختاری و نگارشی مقالات و هم‌چنین تصمیم‌گیری در مورد رد یا قبول مقالات را برای خود محفوظ می‌داند. در صورت کسب موافقت گروه داوری و هیأت تحریریه، مقالات براساس تاریخ وصول به چاپ خواهند رسید.

    مشابهت یابی : با توجه به لزوم صیانت از تألیفات پژوهشگران گرامی کشور و پرهیز از تخلفات پژوهشی و با عنایت به قانون «پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» و بر اساس آئین‌نامه نشریات علمی شماره 11/25685 مورخه 1398/2/9 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر اخلاق پژوهش، تمامی نویسندگان مقالات موظفند گواهی مشابهت‌یابی مقاله ارسالی خود را از سامانه  همیاب سیناوب با بارگذاری کل مقاله، اخذ و در زمان ارسال مقاله در سایت نشریه، در قسمت فایل‌های ارسالی نویسندگان بارگذاری نمایند. بدیهی است عدم ارائه گواهی مشابهت‌یابی و یا هم‌پوشانی زیاد سبب عدم بررسی و پذیرش مقاله خواهد شد. مسئولیت صحت گواهی ارائه شده به‌طور کامل بر عهده نویسنده مسئول مقاله است. لازم به‌ذکر است هزینه مشابهت‌یابی به عهده شخص نویسنده می‌باشد.

    توجه: مولفان محترم لطفا توجه بفرمایید که جهت انجام مشابهت یابی، بعد از ثبت نام در سامانه همیاب سیناوب به آدرس ذیل، به هنگام انجام مشابهت یابی حتما عنوان مقاله خود را کامل و دقیق مرقوم فرمایند و سپس تصویر نتیجه و گزارش مشابهت یابی مقاله شان را با نام فایل نتیجه مشابهت یابی مقاله، در هنگام ارسال مقاله اصلی و به همراه دیگر ضمائم، حتما از طریق سامانه فصلنامه، ارسال بفرمایند.

    قابل ذکر است میزان مجاز مشابهت در مقالات ارسالی، نباید از 20 درصد تجاوز نماید.

    The similarity content of the manuscript should not exceed 20% .

    Similarity search database of "Hamyab Sinaweb" as following:

     پایگاه‌ مشابهت‌یاب"همیاب سیناوب" جهت کنترل عدم همپوشانی مقالات فارسی (Plagiarism Checker):

    https://hamyab.sinaweb.net/ 

     

    هزینه‌های انتشار مقاله:

    هزینه داوری و پذیرش مقالات ارسالی به مجله آنالیز سازه-زلزله  که در سال 1401 ارسال و منتشر خواهند شد، مبلغ 5 میلیون ریال تعیین شده است.

    شرایط پذیرش و ارسال مقالات:

    تمامی افراد برای ارسال مقاله ابتدا باید در سامانه ثبت‌نام کنند. ثبت‌نام در سامانه برای تمامی افراد رایگان بوده و نیازی به تایید مدیر سامانه ندارد. پس از تکمیل فرم ثبت‌نام، رمز عبور به ایمیل شما ارسال می‌شود. بنابراین، از نشانی صحیح که به آن دسترسی دارید استفاده کنید. پس از دریافت رمز عبور، وارد سامانه شده، اطلاعات مقاله خود را وارد کرده و در نهایت فایل اصلی مقاله را ارسال کنید. مقاله را بر اساس فرمت و دستورالعمل مجله تهیه و تدوین کرده و در سامانه ثبت کنید. از یک نشانی برای ثبت‌نام و ارسال مقاله استفاده کنید. توصیه می‌شود فقط یکبار در سامانه ثبت‌نام نمایید.

    لازم به ذکر است با توجه به اینکه در برخی موارد ویژه نامه‌هایی توسط مجلات انتشار می‌یابد، امکان ارسال مقاله برای این ویژه نامه ها وجود دارد. ممکن است که در برخی موارد درخواست شود به هنگام ثبت‌نام مبلغی را برای هزینه داوری و ارزیابی به حساب مشخصی وارد کنید. پس از واریز مبلغ، امکان ارسال فیش به هنگام ارسال مقاله وجود دارد. از گزینه سایر فایلها به هنگام ارسال مقاله برای این منظور استفاده کنید.

    جزئیات و مراحل ثبت‌نام و ارسال مقاله به شرح زیر است:

     

    1-     عضویت در سامانه با تکمیل فرم ثبت‌نام

    2-     دریافت رمز عبور از طریق ایمیل

    3-     ورود به سامانه با نام کاربری و رمز عبور

    4-     تکمیل فرم اطلاعات مقاله شامل عنوان، چکیده، کلید واژگان و ...

    5-     بارگذاری فایل اصلی متن مقاله

    6-     ارسال مقاله (در صورتی که تمامی شرایط و ضوابط را رعایت کرده باشید، امکان ارسال مقاله وجود دارد، در غیر اینصورت، دکمه ارسال مقاله فعال نخواهد شد).

    توضیحات فرم ثبت‌نام

     

    • فرم ثبت‌نام را به دقت تکمیل کنید.
    • ابتدا مشخص کنید به چه عنوان در سامانه ثبت‌نام می‌کنید.
    • نام، نام خانوادگی، سطح تحصیلات، رتبه علمی و رشته تخصصی را به دقت وارد کنید. این اطلاعات به سردبیری نشریه کمک می‌کند تا در موارد موردنیاز تصمیم درست در رابطه با ارزیابی و داوری را مبتنی بر اطلاعات موجود اتخاذ کند.
    • در مورد نشریات دو زبانه، معادل انگلیسی مشخصات فردی خود را به دقت وارد کنید.
    • شماره تلفن، شماره تلفن همراه نیز از موارد ضروری است. با توجه به اینکه در برخی موارد نیاز به اطلاع‌رسانی فوری وجود دارد و سردبیری نشریه در یک بازه زمانی مشخص، باید با افرادی که مقالاتی را ارائه داده یا اصلاحاتی را انجام داده‌اند، تماس حاصل نماید، بنابراین شماره قابل دسترس را اعلام فرمایید.
    • شهر محل سکونت یا کار، نشانی پستی به همراه کدپستی و همچنین سازمان محل تحصیل یا خدمت را به همراه پست سازمانی یا نوع اشتغال به کار مثلاً دانشگاه تربیت مدرس یا عضو هیأت‌علمی دانشگاه ... را ثبت کنید.
    • برای تکمیل ثبت‌نام نشانی پست الکترونیکی، و نام کاربری را هم به دقت وارد کنید. نشانی ایمیل شما می‌تواند به عنوان نام کاربری محسوب شود. توصیه می‌شود از نشانی پست الکترونیکی خود برای تکمیل فرآیند ثبت‌نام استفاده کنید. با این حال، این امکان وجود دارد تا از نام کاربری دلخواه استفاده کنید. چنانچه این نام قبلاً در سامانه ثبت نشده باشد، امکان استفاده از آن را دارید.
    • از ایمیل صحیح استفاده کنید. در مواردی که رمز عبور را فراموش کنید، این امکان وجود دارد تا با ورود نشانی ایمیل صحیح، رمز عبور مجدداً ایجاد شده و به نشانی ایمیل شما ارسال گردد.
    • در صورتی که مایل به همکاری در زمینه داوری مقالات هستید، یا علاقمند به دریافت فهرست مقالات جدید هستید، گزینه مربوطه را انتخاب کنید.
    • در صورتی که توضیح خاصی ضروری به نظر می‌رسد، در بخش توضیحات وارد کنید.
    • برای ثبت اطلاعات، شناسه امنیتی را وارد کرده و گزینه ذخیره را انتخاب کنید.
    • تکمیل مواردی که با ستاره مشخص شده است، اجباری است.
    • فقط یکبار در سامانه ثبت‌نام کنید.
    • در صورتی که رمز عبور را فراموش کردید، از گزینه ارسال مجدد رمز عبور استفاده کنید.
    • در صورتی که در سامانه ثبت‌نام کرده‌اید لیکن، نام کاربری یا نشانی ایمیل را نمی‌دانید با مدیر داخلی یا کارشناس نشریه تماس حاصل کنید.

     

    راهنمای تهیه و صفحه آرایی مقالات

       

    1-   مقاله ارسالی نباید قبلا در هیچ نشریه داخلی یا خارجی چاپ شده باشد.

    2-   مقالات ارسالی به صورت فایلهای الکترونیک با فرمت 2007WORDXP و PDF از طریق سامانه الکترونیکی

    http://civil-strj.iau-maragheh.ac.ir/

    و یا آدرس الکترونیکی زیر ارسال شود:

    MIAU.Journal@gmail.com   

    لطفا توجه فرمایید که ارسال از طریق سامانه الکترونیکی http://civil-strj.iau-maragheh.ac.ir/ اکیدا توصیه میشود.

                 

    3 - عنوان مقاله با درنظرگرفتن فواصل بین کلمات نباید از 60 حرف تجاوز نماید و با قلم میترا سیاه 18 پررنگ تایپ گردد.

    4-   حجم مقاله، نباید از حداکثر 12 صفحه A4 تجاوز نماید.

    5-   مقاله بصورت دوستونی، در یک طرف برگ A4 با فاصله میان سطور بصورت Single با فاصله 1 سانتیمتری بین دوستون، تنظیم گردد.

    6-   در صفحه اول، حاشیه بالا 6 سانتیمتر، پایین 5/2 سانتیمتر، راست 3 و چپ 2 سانتیمتر خواهدبود. در بقیه صفحات، حاشیه بالا به 4 سانتیمتر تغییر خواهدیافت.

    7-  نام نویسنده مقاله و عنوان علمی یا شغلی او با قلم ب نازنین سیاه 14، در زیر عنوان مقاله و در یک خط تایپ شود. (درصورتیکه تعداد نویسندگان بیش از یک نفر باشند، نام و عنوان هرکدام، بصورت مجزا در یک سطر و زیر عنوان مقاله آورده   می­شود).

    8-   شماره تماس و پست الکترونیکی نگارنده مخاطب، با یک سطر فاصله، در زیر عناوین نویسنده (یا نویسندگان) با قلم ب نازنین سیاه 12، آورده می شود.

    9-  چکیده، با قلم ب نازنین 12 پررنگ و متن چکیده با قلم ب لوتوس11 معمولی، بصورت تک ستونی  و فقط در یک پاراگراف با فاصله 4 سانتیمتر از چپ و راست  تنظیم گردد.

    10- کلید واژگان، با قلم ب نازنین 11 پررنگ و متن کلمات با قلم نازنین 10 معمولی، بلافاصله بعد از چکیده، آورده شود.

    11- متن مقاله با قلم ب میترا 11 معمولی و کلیه عناوین مطالب با قلم ب میترا سیاه 11 پررنگ، تنظیم شود.

    12- توضیحات اشکال در پایین شکل و با قلم ب میترا سیاه 10 و توضیحات جداول، در بالای آن و با قلم ب میترا سیاه 10 باشد.

    13- درکلیه موارد، در صورت استفاده از حروف لاتین، قلم Times New Roman و با دو شماره ریزتر از کلمات مجاور، تایپ شود.

    14- شماره ترتیب منابع در متن مقاله، داخل کروشه نوشته شود و شماره روابط ریاضی، داخل پرانتز گذاشته شود. برای اشاره به پاورقی، شماره هایی در بالای کلمه فوق، مشخص شود.

    15- فهرست منابع، به ترتیب ارائه در متن مقاله، با قلم  ب میترا 12 معمولی برای منابع فارسی و قلم 10 Times New Roman، می باشد.  رفرنس به (کتاب فارسی) به شکل :

    1-   نام خانوادگی (نویسنده اول)، نام (حرف اول نام نویسنده اول)، نام خانوادگی (نویسنده دوم)، نام (حرف اول نام نویسنده دوم)، عنوان کتاب، نام مترجم (بترتیب مولف)، محل نشر، نام ناشر، شماره چاپ تاریخ انتشار، شماره صفحات استفاده شده.

    1- Clough, RW, Penzin, J. Dynamics of Structures. McGraw Hill, Second  Edition. 1993; 46-70.

    2- رفرنس مقالات کنفرانس به شکل:

    -   نام خانوادگی (نویسنده اول)، نام (حرف اول نام نویسنده اول)، نام خانوادگی (نویسنده دوم)، نام (حرف اول نام نویسنده دوم)، عنوان مقاله، نام دقیق کنفرانس، شهر و کشور برگزاری، روزها و ماه ارائه کنفرانس، سال برگزاری، شماره صفحات.

    رفرنس مقاله کنفرانس انگلیسی

    2- Oner, M, Dawkins, WP, Hallat I. Investigation of the Site Effect on Ground Motion, 2nd IEEE Conference on Earthquake, Vancouver,  B.C., Canada, 12-14 May, 1993; 8-10.

    3- رفرنس مقالات به شکل:

    -   نام خانوادگی (نویسنده اول)، نام (حرف اول نام نویسنده اول)، نام خانوادگی (نویسنده دوم)، نام (حرف اول نام نویسنده دوم)، عنوان مقاله، نام نشریه، دوره (جلد)، فصل (شماره)، سال انتشار، شماره صفحات.

    رفرنس مقاله انگلیسی

    3- Smith, E, Hwang, E, Bean, j. Load Transfer in a Space Frame Connection, ASCE. Journal of Structural Eng., 1992; 7 (3): 191-200.

    اصل مقاله باید به زبان فارسی و خلاصه آن به زبان انگلیسی ارائه شود.

     مسئولیت ارائه صحیح مطالب به عهده نویسندگان مقاله می باشد.

     در صورت اسکن عکس، نمونه اصلی عکس را به همراه مقاله ارسال فرمایید.

     

     

     

    از نویسندگان محترم فصلنامه آنالیز سازه-زلزله درخواست می­گردد به منظور ارجاع دادن کار نویسندگان دیگر در متن خود و استناددهی، از روش مرجع نگاری (رفرنس نویسی) به سبک ونکوور به شرح ذیل، استفاده فرمایند:

     

    مرجع نگاری ونکوور:

     

    در این روش رفرنس­ها با ذکر شماره در انتهای جمله یا پاراگراف مشخص می شوند یعنی به هر منبع بر اساس تقدم، عددی اختصاص داده می شود ، در هر بار که در متن، مجددا به آن منبع رفرنس داده شود همان عدد نوشته می شود. در رفرنس نویسی ونکوور، اطلاعات نویسندگان، منابع و سال چاپ، در متن نمی­آید و منابع در متن، به ترتیب شماره آنها در لیست منابع مشخص می گردند. در این روش به هر منبع مورد استفاده ، یک عدد اختصاص می یابد و این اعداد در داخل کروشه و قبل از نقطه و کاما در پایان هر جمله آورده می شود. نحوه شماره دهی به منابع به ترتیب ارجاع در متن است یعنی اولین منبع مورد استفاده شماره 1 خواهد بود. به عبارت دیگر، در این روش به هرمنبع مورد استفاده در متن یک عدد اختصاص می یابد وسپس مشخصات کامل آن منبع دربخش فهرست منابع درقسمت انتهایی مقاله آورده می شود. نحوه نوشتن مشخصات کامل منابع مورد استفاده بر اساس نوع منبع (کتاب، مقاله، پایان نامه و ..) متفاوت بوده و الگوی آن در بخش زیر در قسمت نحوه نوشتن فهرست منابع آورده شده است. در متن نیز در پایان جمله یا جملاتی که از آن منبع آورده می شود، در داخل یک کروشه قبل از علامت نقطه پایان جمله، عدد مربوط به آن منبع در فهرست منابع آورده می شود.

      به عنوان مثال به جملات زیر در یک متن فرضی توجه فرمایید:

     فرسایش آبی از جمله فرآیندهایی است که بر منابع آب و خاک کشور تأثیر نامطلوبی دارد [1].  

     آگاهی از وضعیت تخریبی حوزه آبخیزضروری است [2]. نتایج بررسی کریم پور و همکاران [3]، بر روی پروژه نشان می دهد که .... .

     تحقیقات مهدی پور و همکاران [4] نشان داد که احداث بند خاکی تلفات خاک و خسارات سیل را کاهش می دهد.

     اصول کلی:

     

    • فهرست منابع، باید شامل مشخصات منابعی باشد که درتهیه نوشته خود مورد استفاده قرار داده اید، مانند کتاب، مقاله چاپ شده در یک مجله، جزوه آموزشی و یا حتی مطلبی که از اینترنت استفاده کرده اید.
    • فهرست منابع تهیه شده در پایان متن مقاله آورده می شود.
    • در فهرست منابع، منابع به ترتیب استفاده آنها در متن و به صورت اعداد داخل کروشه مشخص می گردند. به عبارتی دیگر به هر منبعی یک عدد اختصاص داده می شود.

     

    • وقتی که به هر منبع ، عددی اختصاص داده می شود، هربارکه در متن مجددا بخواهید به آن منبع استناد کنید، باید همان عدد را درج نمایید. 
    • این اعداد در داخل کروشه و قبل از نقطه و کاما در پایان هر جمله آورده می شوند.
    • نحوه شماره دهی به منابع به ترتیب ارجاع در متن است یعنی اولین منبع مورد استفاده شماره 1 خواهد بود. وقتی در یک قسمت از متن به چند منبع استناد می شود، در صورتی که شماره آنها متوالی باشد کوچکترین و بزرگترین شماره منبع درج شده  و بین آنها یک خط تیره قرار می گیرد مثال: [3-8]، اما اگر شماره ها متوالی نباشد بین هر شماره با شماره بعدی یک علامت ویرگول بدون درج فاصله قرار داده می شود مثال : [7،10 و 2-5].
    • در قسمت فهرست منابع ابتدا نام نویسنده یا نویسندگان، مترجم یا مترجمان، گرد آوری کننده یا گردآورندگان یا سازمان مسئول درج می شود که در صورتی که تعداد آنها 6 نفر یا کمتر بود باید نام همه آنها ذکر شود اما اگر 7 نفر یا بیشتر بود، فقط  نام  6 نفر اول را نوشته و پس از نام نفر ششم، در منابع فارسی عبارت "و همکاران"  و  در منابع انگلیسی عبارت “et al.” نوشته می شود.
    • اسامی نویسندگان باید به ترتیبی که در منبع ذکر شده است آورده شوند و در هنگام تایپ اسامی، ابتدا نام خانوادگی نویسنده و بعد از یک فاصله، حرف اول نام یا نامها بصورت حروف بزرگ بدون فاصله بین آنها ذکر می شود. مابین اسامی نویسندگان نیز یک ویرگول و سپس فاصله قرار داده می شود و در انتهای فهرست اسامی، نقطه تایپ می شود.
    • در تایپ منابع انگلیسی باید حرف اول نام و نام خانوادگی و عنوان کتاب یا مقاله و نیز نام ناشر و محل چاپ با حروف بزرگ باشند. همچنین بعد از تایپ ویرگول و نقطه، یک فاصله داده شود.
    • در متن مقاله از and به جای علامت & استفاده نمایید و اسامی خارجی به صورت انگلیسی در متن نوشته شوند و دیگر در پاورقی به صورت footnote نوشته نشوند. {به عنوان مثال: در تحقیق   Gilbert and Park [4] به نتایج مثبتی اشاره گردیده است}. از نوشتن همزمان اسامی به هر دو صورت فارسی و انگلیسی در متن، لطفا خودداری شود و در اسامی انگلیسی، فقط به صورت انگلیسی در متن، نوشته شوند.

     به عنوان مثال به رفرنس دهی در متن و نیز در بخش پایانی مقاله (بخش فهرست منابع) توجه شود:

     در متن:

     شواهدی در بیماران مسن وجود دارد [1].

     دیهیمی و همکاران [2]، حضور مارکرهای مختلفی را بررسی نمودند.

     در فهرست منابع:                                                                                                                                          

     

    1. Johnson VA, Vezicnet F. Update of the drug resistance mutations in HIV. Top HIV Med. 2005; 13: 125-31.

     2-   دیهیمی، پرویز؛ محزونی، پروین؛ ترابی نیا، نکیسا. حضور مارکرهای میواپی تلیالی در تعیین هیستوژنزپلئومورفیک. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دوره 24 شماره 1 بهار 1385.

     طریقه نگارش لیست رفرنس ها در انتهای مقاله در بخش فهرست منابع:

     طریقه نگارش مقالات انگلیسیبه عنوان رفرنس:

     نام خانوادگی نویسنده (فاصله ) حرف اول نام کوچک نویسنده به صورت حرف بزرگ نوشته میشود و مابین اسامی نویسندگان نیز یک ویرگول و سپس فاصله قرار داده میشود و بعد از آخرین نویسنده  (نقطه) عنوان مقاله (نقطه) نام مجله (نقطه ) سال انتشار (;) جلد یا دوره ی انتشار (شماره :) شماره صفحات.

     نام 6 نویسنده اول در ابتدا نوشته می شود و چنانچه تعداد نویسندگان بیش از این باشد کلمه et al. آورده می شود.

     مثال:

     Halpten SD, Ubel PA, Caplan AL, Marion DW, Palmer AM, Schiding JK, et al. Regulation of interstitial excitatory amino acid concentrations after cortical contusion injury. Brain Res. 2002; 935 (1-2): 40-6.

     مثال برای سه نویسنده:

     Halpern SD, Ubel PA, caplan AL. Solid organ transplantation in HIV infected patients. N Engl J Med. 2002; 347(4): 284-7.

     مثال برای دو نویسنده:

     Johnson VA, Vezicnet F. Update of the drug resistance mutations in HIV. Top HIV Med. 2005; 13: 125-31.

     

    چنانچه یک سازمان یا تشکیلات به عنوان نویسنده مقاله مطرح باشد، نام سازمان به عنوان نویسنده آورده میشود مثل:

     

    Diabets prevention program research group. Hypertension, insulin and proinsulin in participants with inpared glucose tolerance. J Appl Physion. 2002; 40(5): 679-86

     

     

     

    رفرنسهای ثانویه:

     گاهی در مقاله ای به رفرنس های دیگری اشاره می شود که حاوی مطالب مورد نیاز شما است، ولی دسترسی به آن منبع ثانویه برای شما امکان پذیر نیست. اگر چنین بود شما به منبع ثانویه رفرنس ندهید. باید کاملاً مشخص باشد که شما رفرنس ثانویه را در اختیار نداشته اید. در عوض از این فرم رفرنس نویسی به شرح ذیل باید استفاده شود. در متن، شماره رفرنس ثانویه که در اختیار ندارید را شماره گذاری می کنید ولی در قسمت منابع ذکر می نمایید: [منبع ثانویه]: در [منبع اولیه].

     مثال در متن برای یک مطلب برگرفته از یک منبع انگلیسی:

     شواهد قوی از فرسایش در این منطقه وجود دارد [12].

     طریقه نگارش رفرنس در قسمت منابع برای مثال فوق:

     

    1. Johnson VA, Brunezicnet F. Update of the drug resistance mutations is HIV. Top HIV Med. 2005; 13: 125-31. In: Deeks SG. Antiretviral treatment of HIV infected adults. BMJ. 2006; 332: 1489-93.

     

    چنانچه منبع مورد استفاده حاصل یک کنفرانس باشد (Conference proceedings ) که به چاپ رسیده است برای نگارش آن به صورت رفرنس نام ویراستاران،عنوان مطلب مورداستفاده، نام کنفرانس،سال وماه وروزآن ومحل آن سپس محل نشروناشرو سال نشرنوشته میشود:

     مثال:

     Kimura J, Shibasaki H, editors. Recent advances in clinical neurophysiology. Proceeding of the 10th International congress of EMG and clinical Neurophysiology; 1995 Oct 15-19; Kyoto, Japan. Amesterdam: Elsevier; 1996.

     

    طریقه نگارش مقالات به عنوان رفرنس در فارسی:

     مشابه نگارش مقالات انگلیسی است با این تفاوت که نام خانوادگی و نام کامل نویسنده، عنوان مقاله و سپس نام مجله، سال و شماره انتشار و شماره صفحات آورده می شود.

     مثال:

     دیهیمی، پرویز؛ محزونی، پروین؛ ترابی نیا، نکیسا. بررسی حضور مارکرهای میواپی تلیالی در تعیین هیستوژنزپلئومورفیک آدنوما در غدد بزاقی. مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دوره 24 شماره 1 بهار 1385: 30-20.

     چنانچه ازمجموعه خلاصه مقالات سمینارها یاکنفرانسها به عنوان منبع استفاده میشود،عنوان کنگره،خلاصه مقالات،محل اجرا و برگزارکننده وسال آورده میشود:

     مثال:

     نهمین همایش سراسری انجمن اندودنتیست های ایران، خلاصه مقالات در برنامه های علمی، اصفهان:  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، 1380.

     پایاننامه ها:

     ابتدا نام خانوادگی و نام دانشجوی پایان نامه، سپس عنوان و سپس کلمه پایان نامه عمومی یا تخصصی و سپس دانشکده و دانشگاه مربوطه و سال آن آورده می شود.

     مثال:  شاهبداغی، اعظم. مطالعه وضعیت استناد در نشریات مورد تائید وزارت علوم تحقیقات و فناوری و کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور. پایاننامه، دانشگاه تهران، 1385.

    با سپاس فراوان