List of Articles آسیه احمدی دستگردی Article 1 - بررسی ترکیبات شیمیایی، فعالیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس برگ گیاه بومادران (Achillea millefolium) و مقایسه با آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های شیمیایی 20.1001.1.22518851.1398.15.1.1.8 آسیه احمدی مجید غلامی آهنگران مصطفی فغانی محمد سجاد انصاری چهارسوقی زهرا صافی زاده نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Summer 1398 Article 2 - جداسازی، شناسایی مولکولی، ردیابی ژن magA و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های کلبسیلا در تلفات جنینی شترمرغ در اصفهان 20.1001.1.22518851.1401.18.2.9.9 10.30495/jvm.2023.1949889.1196 مجید غلامی آهنگران امیرحسین آقاخانی لنبانی راضیه فرهنگ اصفهانی آسیه احمدی نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Winter 1401 Article 3 - ردیابی ژن های مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف درسویه های اشریشیاکلی جدا شده از قناری های تلف شده در اصفهان 10.30495/jvm.2023.1987881.1248 دانیال گل کاریان مجید غلامی آهنگران آسیه احمدی دستگردی نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 46 , Year , Spring_Summer 2023 Article 4 - تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش 10.30495/jfh.2020.671218 Z.S. Jaddi A. Ahmadi-Dastgerdi R. Sharafati-Chaloshtori Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 5 - ردیابی مولکولی ویروس مارک در ماکیان خانگی با ضایعات ندولی در ارگانهای احشایی 10.30495/jvcp.2019.666729 Majid Gholami-Ahangaran Elham Moghtadaiee Asiye Ahmadi Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 2 , Year , Autumn 2019 Article 6 - بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره میوه گیاهان کاپاریس اسپینوزا (Capparis spinosa) و پسته وحشی (Pistacia atlantica) بر رشد باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی و مدل حیوانی 10.30495/jvcp.2020.1883526.1247 Mohammad Sajad Ansari Cheharsughi Asiye Ahmadi-Dastgerdi Majid Gholami-Ahangaran Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 2 , Year , Autumn 2020 Article 7 - ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور Majid Gholami Ahangaran Oveys Pourmahdi Akram Ghahremani-Chermahini Asiye Ahmadi Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 8 - اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز Bahareh Hajimohammadi- Telkabadi Asiye Ahmadi-Dastgerdi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 9 - تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی دسر لبنی شکلاتی کم کالری 10.30495/jfm.2022.1936696.1726 Amin Seyed Mahmoodzade Asiye Ahmadi Fatemeh Kiani Aliabadi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023 Article 10 - تعیین و مقایسه فراوانی مقاومت آنتیبیوتیکی در اشریشیاکلی جدا شده از گوشت مرغ در فارمهای مبتلا به کلی باسیلوز و به ظاهر سالم 10.22034/ascij.2023.1985124.1488 Hanieh Shafiei Majid Gholami-Ahangaran Asiye Ahmadi-Dastgerdi Journal of Animal Biology , Upcoming Articles Article 11 - سنجش برخی فلزات سنگین در گوشت مرغ عرضه شده در استان اصفهان 20.1001.1.20088159.1398.10.1.5.7 Majid Gholami-Ahangaran Asiye Ahmadi journal of veterinary clinical research , Issue 1 , Year , Autumn 2019