List of Articles زهرا لطیفی Article 1 - ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز 10.30495/jftn.2022.63850.11157 Somayeh Abbasi asl yasamin latifi Nafiseh Mohammadi kartalaei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 2 - مقایسه تأثیر حلالهای هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) 10.30495/jfh.2021.1932329.1316 Z. Latifi S. Abediankenari Aliakbar Mashayekh Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 3 - تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز 10.30495/jfst.2021.1938132.1746 Zahra Latifi Elahe Bahramian Saba Sabbaghpour Langeroudi Romina Mohebbi Mahsa Esmaeil Ramaji Milad Danesh Nia Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1403 Article 4 - نوشیدنی فراسودمند ترکیبیحاوی عصارههایگیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی 10.30495/jfst.2022.1949356.1772 Zahra Latifi Saeid Abedian Kenari Ali Akbar Mashayekh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 5 - بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی 10.30495/jfst.2022.1944465.1765 Zahra Latifi Habibollah Shahryari Mohammad Hosein Marhamati Zadeh Atefeh Arjmandian Maryam Modamiyan Farshbafi Leila Roozbeh Nasiraie Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 6 - بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز 10.30495/jfm.2022.1939586.1732 zahra latifi Sodabeh Moieni Jafar Mohammadzadeh Milany Tara Ghorbani Pir Shahid Parya Rahnama leila Roozbeh Nasiraie Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2023