فهرس المقالات زهرا لطیفی المقاله 1 - ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز 10.30495/jftn.2022.63850.11157 سمیه عباسی اصل زهرا لطیفی نفیسه محمدی کرتلایی علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401 المقاله 2 - مقایسه تأثیر حلالهای هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) 10.30495/jfh.2021.1932329.1316 زهرا لطیفی سعید عابدیان کناری علی اکبر مشایخ بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1400 المقاله 3 - تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز 10.30495/jfst.2021.1938132.1746 زهرا لطیفی الهه بهرامیان صبا صباغ پور لنگرودی رومینا محبی مهسا اسمعیل رمجی میلاد دانش نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 4 - نوشیدنی فراسودمند ترکیبیحاوی عصارههایگیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی 10.30495/jfst.2022.1949356.1772 زهرا لطیفی سعید عابدیان کناری علی اکبر مشایخ نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 3 , السنة 16 , پاییز 1403 المقاله 5 - بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی 10.30495/jfst.2022.1944465.1765 زهرا لطیفی حبیب الله شهریاری محمدحسین مرحمتی زاده عاطفه ارجمندیان مریم مدامیان فرشبافی لیلا روزبه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403 المقاله 6 - بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز 10.30495/jfm.2022.1939586.1732 زهرا لطیفی سودابه معینی جعفر محمدزاده میلانی تارا قربانی پیرشهید پریا رهنما لیلا روزبه نصیرایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1402