• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • زهرا لطیفی

    فهرس المقالات زهرا لطیفی


  • المقاله

    1 - ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پری بیوتیک حاوی اینولین، پلی دکستروز و کربوکسی متیل سلولز
    10.30495/jftn.2022.63850.11157
    سمیه عباسی اصل زهرا لطیفی نفیسه محمدی کرتلایی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401

  • المقاله

    2 - مقایسه تأثیر حلال‌های هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata)
    10.30495/jfh.2021.1932329.1316
    زهرا لطیفی سعید عابدیان کناری علی اکبر مشایخ
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1400

  • المقاله

    3 - تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز
    10.30495/jfst.2021.1938132.1746
    زهرا لطیفی الهه بهرامیان صبا صباغ پور لنگرودی رومینا محبی مهسا اسمعیل رمجی میلاد دانش نیا
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403

  • المقاله

    4 - نوشیدنی فراسودمند ترکیبی‌حاوی عصاره‌های گیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی
    10.30495/jfst.2022.1949356.1772
    زهرا لطیفی سعید عابدیان کناری علی اکبر مشایخ
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 61 , السنة 16 , پاییز 1403

  • المقاله

    5 - بهینه‌سازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایط‌های مختلف دما، شدت نور، روش‌های‌کشت و نوع منبع‌کربنی
    10.30495/jfst.2022.1944465.1765
    زهرا لطیفی حبیب الله شهریاری محمدحسین مرحمتی زاده عاطفه ارجمندیان مریم مدامیان فرشبافی لیلا روزبه
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403

  • المقاله

    6 - بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز
    10.30495/jfm.2022.1939586.1732
    زهرا لطیفی سودابه معینی جعفر محمدزاده میلانی تارا قربانی پیرشهید پریا رهنما لیلا روزبه نصیرایی
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1402

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول