فهرس المقالات جعفر محمدزاده میلانی المقاله 1 - بررسی امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز 10.30495/jfm.2022.1939586.1732 زهرا لطیفی سودابه معینی جعفر محمدزاده میلانی تارا قربانی پیرشهید پریا رهنما لیلا روزبه نصیرایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1402 المقاله 2 - Effect of Bread Making Process on Aflatoxin Level Changes 10.22034/jchr.2018.544078 Jafar Milani Seyed Saman Seyed Nazari Elmira Bamyar Gisou Maleki Journal of Chemical Health Risks , العدد 5 , السنة 4 , پاییز 2014