Production of Functional Yazdi Cake Enriched with Green Tea Extract
Subject Areas :
Zahra Latifi
1
(باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران.)
Elahe Bahramian
2
(دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران.)
Saba Sabbaghpour Langeroudi
3
(دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران.)
Romina Mohebbi
4
(دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران.
طبیعی، ساری، ایران)
Mahsa Esmaeil Ramaji
5
(دانشجوی دکتری ، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران.)
Milad Danesh Nia
6
(باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران.)
Keywords:
Abstract :
_||_