List of Articles یاسمن دژبان فهیم Article 1 - اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد 10.30495/qafj.2023.1989150.1079 mojtaba ghorbani dariush khademi shurmasti Yasaman Fahim Dezhban Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 10 , Year , Summer 2023 Article 2 - بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهیکپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.) 20.1001.1.27833410.1401.2.3.5.4 10.30495/qafj.2023.1976818.1051 Moammad Esmaeili Yasaman Fahim Dezhban Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 3 - تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیلماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد 10.30495/qafj.2023.1994359.1087 Yasaman Fahim Dezhban Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 12 , Year , Winter 2024