List of Articles فرزانه اکبرپناه بیلندی Article 1 - بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری 20.1001.1.24234966.1397.10.4.3.2 گلاره کدیورزاده فرزانه عبدالملکی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 2 - استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری 20.1001.1.24234966.1399.12.1.7.4 10.30495/jfst.2020.665336 ارش بشیریان فرزانه عبدالملکی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026