فهرست مقالات فرزانه اکبرپناه بیلندی مقاله 1 - بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری 20.1001.1.24234966.1397.10.4.3.2 گلاره کدیورزاده فرزانه عبدالملکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397 مقاله 2 - استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری 20.1001.1.24234966.1399.12.1.7.4 10.30495/jfst.2020.665336 ارش بشیریان فرزانه عبدالملکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1399