List of Articles آذین نصرالله زاده Article 1 - بررسی کیفیت روغن مورد استفاده در طبخ غذای بیمارستان¬های شهر رشت 10.71876/jfh.2025.1186241 AZIN NASROLLAH ZADEH Mandana Tayefe afsaneh yabandpor negar Enshaei Food Hygiene , Issue 57 , Year , Spring 2025 Article 2 - مطالعه اثر جایگزینی شکر با شیرین کننده های کمکالری زایلیتول و استویا بر ویژگی های شیمیایی و حسی مربای توتفرنگی در طول دوره نگهداری 10.71810/jfst.2025.1201652 azin nasrollah zadeh Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 3 - تأثیر جایگزینی ساکارز با سوربیتول و مالتیتول بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک کمکالری azin nasrollah zade abbas najar tamiz kar mandana tayefe Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 87 , Year , Summer 2025 Article 4 - Evaluation of Physicochemical Properties and Oxidative Stability of Oleogel Based on Rice Bran Oil and Beeswax 10.82397/JFBT.2025.1220344 azin nasrollah zade maede norouzi Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 33 , Year , Spring 2025