Subject Areas :
محمد هادی ناجی
1
(دانش آموخته دکترای علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران)
فخری شهیدی
2
(استاد گروه علوم و صنایع غذایی ،دانشکده کشاورزی ،دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران)
سیدعلی مرتضوی
3
(استادگروه علوم و صنایع غذایی،واحد سبزوار،دانشگاه آزاد اسلامی،سبزوار،ایران)
هادی اسکندری
4
(عضو هیات علمی دانشگاه شیراز،شیراز، ایران)
آرش کوچکی
5
(گروه علوم و صنایع غذایی،دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران)
Keywords:
Abstract :