Zahra Latifi
1
(باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران.)
Habibollah Shahryari
2
(دانشآموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران.)
Mohammad Hosein Marhamati Zadeh
3
(دانشیار، گروه بهداشت مواد غذایی، واحد کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی، کازرون، ایران.)
Atefeh Arjmandian
4
(دانشآموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد آیت الله آملی، دانشگاه آزاد اسلامی، آمل، ایران.)
Maryam Modamiyan Farshbafi
5
(دانشآموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد ورامین - پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران.)
Leila Roozbeh Nasiraie
6
(استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران.)
Keywords:
Abstract :
European Food Research and Technology, 222(3), pp. 362-7.