The Effect of Cumin Essential Oil Stress on Survival and Stability of Lactobacillus casei in Probiotic Yogurt
Subject Areas :
Noushin Mohajeri
1
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.)
Peyman Mahasti Shotorbani
2
(گروه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.)
Afshin Akhondzadeh Basti
3
(گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران.)
Zhaleh Khoshkhoo
4
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.)
Ali Khanjari
5
(گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران.)
Keywords:
Abstract :
_||_