Subject Areas :
محسن
مختاریان
1
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد رودهن، دانشگاه آزاد اسلامی، رودهن، ایران)
مرجان
نوری
2
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد رودهن، دانشگاه آزاد اسلامی، رودهن، ایران)
Keywords:
Abstract :
FAO. 2014. Food and Agriculture Organization of the United Nations, FaoStat Database, Available from http://faostat.fao.org.
Makroo, H.A., Prabhakar, P.K., Rastogi, N.K., Srivastava, B. 2018. Characterization of mango puree based on total soluble solids and acid content: effect on physico-chemical, rheological, thermal and ohmic heating behaviour. LWT-Food Sci. Technol., https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.01.003.
22. Ajlouni, S., Sujirapinyokul, P. 2009. Hydroxymethylfurfural dehyde and amylase contents in Australian honey. J. Food Chem., 119: 1000-1005.