Subject Areas :
اکرم شریفی 1 , نسیم دیواندری 2 , مریم ایزی 3 , مریم ملکی 4
1 - استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، قزوین، ایران.
asharifi@qiau.ac.ir
2 - دانشجو ی دکتری گروه علوم وصنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد سبزوار،سبزوار،ایران
3 - کارشناس آموزشی گروه علوم وصنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد سبزوار،سبزوار،ایران
4 - دانشجو ی دکتری گروه علوم وصنایع غذایی،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد سبزوار،سبزوار،ایران
Keywords:
Abstract :