Evaluation of Textural and Sensory Properties of Diet Processed Pizza Cheese Based on Modified Starch and Salt Extracted from Seaweed
Subject Areas :
Motahhareh
Nasiri
1
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحدتهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.)
Hamid
Tavakkolipour
2
(گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Shila
Safaeian
3
(گروه بیولوژی دریا، دانشکده علوم و فنون دریایی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.)
Rezvan
Mousavi Nadoshan
4
(گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.)
Keywords:
Abstract :
5-منابع
innovation in food science and industry , 5(3): 235-248.
_||_