فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر ضد میکروبی نانوذرات نقره بیوسنتز شده توسط عصاره گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) بر علیه چند باکتری عامل پوسیدگی نرم در شرایط انباری اسماعیل ترک آبادی زینب فتوحیان فاطمه شهدادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی فعالیت ضد سرطانی و ضد میکروبی عصاره های رزماری ، اسپند و قهوه بر رده سلول های سرطانی و باکتری های بیماری زای با منشاغذایی علی شریف زاده فرانک عالی سایه وهابی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسنامه علمی بهار 1400 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی فراوانی آلودگی به Sarcocystis درگاوهای کشتار شده در شهرستان کاشان به روش هضم بافتی ، سال 1398 حسین هوشیار فرشته چهرازی محسن اربابی رضا شرافتی چالشتری مهدی ناظری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - شناسایی سویههای استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس مقاوم به متیسیلین (MRSE)، مرتبط با شیوع مسمومیت غذایی در نمونههای بالینی پریسا بهشود الهه تاج بخش حسن ممتاز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر ضد باکتریایی و خاصیت سینرژیستی عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora)، مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) و اناریجه (Froriepia subpinnata) بر باکتریهای عامل پوسیدگی سبزیجات لیلا بندیان محمد مقدم معصومه بحرینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی ویژگیهای میکروبی، آنتیاکسیدانی، درجه پروتئولیز و قدرت مهار آنزیم بازدارنده آنژیوتنسین در ماست تولید شده با آغازگرهای همراه جدا شده از ماستهای سنتی ایرانی مهسا سلطانی محمد باقر حبیبی نجفی رضا حاجی محمدی فریمانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی برخی از تغییرات میکروبی اغذیه آماده خوردن تجاری در درب کارخانجات و فروشگاههای عرضه کننده در استان البرز شیما پورجعفر زهره مشاک محسن میرزایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - اثر ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداریشده در دمای یخچال صدیقه یزدان پناه فاطمه شیروانی برازجانی