فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی آلودگی به آفلاتوکسین M1 در کشک پاستوریزه و کشک خشک در استان اصفهان با استفاده از روش الایزا در سال 1395 گلناز ریزوندی ایرج جوادی 10.30495/jfm.2023.1946041.1765 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضد قارچیEnterococcus faecium جدا شده از عسل طبیعی سارا شهریاری دل آسا رحیمی حسین پورعبدالله مریم ابراهیمی علیرضا صادقی 10.30495/jfm.2023.1980405.1810 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) روی باکتری های غذازاد سلمان حیدریان مهرداد عطایی کچویی صادق موسوی فرد فریبرز معطر 10.30495/jfm.2021.1946204.1750 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی تاثیر مهاری پروبیوتیک مهندسی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد سالمونلا انتریتیدیس مطهره اسکندری عباس دوستی 10.30495/jfm.2023.1962324.1778 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - شیوع، الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی و فراوانی ژنهای کد کننده انتروتوکسین در ایزولههای MRSA جدا شده از برخی غذاهای آماده مصرف منوچهر مومنی شهرکی سید سیاوش ساعی دهکردی زهرا همتی 10.30495/jfm.2023.1989912.1824 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره هستههای انگور واریتههای ایرانی و ارزیابی تأثیر ضدمیکروبی بر روی پاتوژنهای بیماریزا جدا شده از طیور سید احمد نوربخش ابراهیم رحیمی 10.30495/jfm.2023.1991519.1826 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - مروری بر کاربرد روغن های فرار گیاهی به عنوان عوامل ضد میکروبی طبیعی در گوشت و فرآورده های گوشتی سیده خدیجه احمدی شیخ شبانی سیده فاطمه احمدی عزیزاله فلاح 10.30495/jfm.2023.1966900.1783 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - پتانسیل ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی بیوسورفکتانت جدا شده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی بر باکتری های بیماریزا فاطمه نوربخش علیرضا ورپایی سحر هنرمند جهرمی 10.30495/jfm.2023.1981105.1811