فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی پنیر سفید آبنمکی (پنیر گلپایگان) طی دوره رسیدن غزاله فراهانی حمید عزت پناه سلیمان عباسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اثر نانو ذرات اکسید روی بر رشد باکتری های باسیلوس سوبتیلیس و اشرشیاکلی H7O157 حکیمه اسماعیل زاده پروانه سنگ پور رامین خاکسار فرزانه شهراز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و چیلیتکنندگی عصاره زنجبیل زهرا کمالی روستا مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد رضا عزیزی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - پیشبینی خواص ترمودینامیکی محلولهای قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته مژده باغبانباشی غلامرضا پازوکی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (ارقام بومی قزوین) محمد غلامی پرشکوهی میلاد محمدی شمامی شهرام محسنی علی ماشاء الله کرمانی احسان عبدالعلی زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی تولید آراشیدونیک اسید توسط alpinaMortierella در تخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما سیده زینب اسدی هوشنگ نیکوپور کیانوش خسروی دارانی حسین باخدا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی آگاهی مصرف کنندگان نسبت به نوع بسته بندی مواد خوراکی و نوشیدنیها محمد مهدوی مزده نیما فخیم هاشمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تاثیر کپسوله کردن بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خواص کیفی آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط َشهره شیخ قاسمی شهین زمردی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی محمد فضیلتی اعظم اعرابی علی تدین چهارسوقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - نقش زودخندانی در آلودگی میوه پسته به گونههای آسپرژیلوسو آفلاتوکسین در استان کرمان سیدرضا فانی محمد مرادی علی تاج آبادی پور رزا درگاهی منصوره میرابوالفتحی