فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن مهدی نیک فرجام سید محمد علی رضوی محمد حسین حداد خداپرست خلیل بهزاد مصطفی شهیدی نوقابی جواد فیضی 10.30495/jfst.2021.677804 20.1001.1.24234966.1400.13.1.1.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین اعظم مجیدی شاداب شهسواری حسین عطار 10.30495/jfst.2021.675797 20.1001.1.24234966.1400.13.1.7.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) ماندانا بی مکر فرشته نوروزی علی گنجلو 10.30495/jfst.2021.675798 20.1001.1.24234966.1400.13.1.8.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( غلامحسین حقایق نفیسه زاوه زاد 10.30495/jfst.2020.675799 20.1001.1.24234966.1400.13.1.9.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) محمد مهدی نعمت شاهی امیر حسین الهامی راد نفیسه نعمت شاهی سید حسین استیری 10.30495/jfst.2021.678973 20.1001.1.24234966.1400.13.1.2.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز هنگامه تجلی طهرانی علیرضا فرجی سید علی مشعشعی 10.30495/jfst.2020.675800 20.1001.1.24234966.1400.13.1.10.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) فاطمه علی محمدی َشبنم حقیقت خواجوی رضا صفری 10.30495/jfst.2021.680637 20.1001.1.24234966.1400.13.1.11.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس مریم جعفرزاده مقدم فاطمه رضایی درزیکلا امیر توکمه چی 10.30495/jfst.2021.680636 20.1001.1.24234966.1400.13.1.12.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان حسن رشیدی فوژان خراسانیان مسعود نجف نجفی 10.30495/jfst.2021.679469 20.1001.1.24234966.1400.13.1.3.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل 10.30495/jfst.2021.680123 20.1001.1.24234966.1400.13.1.4.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا زینب گرایلی علیرضا صادقی ماهونک شیما کاوه 10.30495/jfst.2021.680199 20.1001.1.24234966.1400.13.1.5.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - تاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ ایسان علی پور نارملا آصفی 10.30495/jfst.2021.680254 20.1001.1.24234966.1400.13.1.6.0