فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو راضیه زنگنه علی فضل ارا مهدی پورمهدی بروجنی 10.30495/jfh.2019.669284 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال شهرزاد عاشوری شادی مهدیخانی محمدرضا خانی 10.30495/jfh.2019.669272 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارایه روشی حساس و گزینشپذیر برای اندازهگیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغنهای خوراکی هستی پورمددکار نوید نصیری زاده سعید جعفری محمد دهقانی 10.30495/jfh.2019.665675 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - خواص آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتریهای بیماریزای غذایی حامد عزیزنیا جواد کرامت صبیحه سلیمانیان زاد 10.30495/jfh.2019.665680 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان زهرا شاکری ابراهیم رحیمی امیر شاکریان 10.30495/jfh.2019.667054 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی مریم ابراهیمی مریم خشایی فرزانه کیا دلیری علیرضا صادقی 10.30495/jfh.2019.667055 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای خام عرضه شده در فروشگاههای شرق استان مازندران (مقاله کوتاه) لیلا گلستان خدیجه رحیمی 10.30495/jfh.2019.665676 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تکیاختههای زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته بهعنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) ناصر حاجی پور جمال قره خانی 10.30495/jfh.2019.665682