فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجانغربی با روش HPLC سید مهدی رضوی روحانی حسن حسن زاد آذر جواد علی اکبرلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان سیدپژمان حسینیشکرابی سیدابراهیم حسینی مهدی سلطانی ابولقاسم کمالی تورج ولینسب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مطالعه پلیمورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیش جلال شایق علی رضا منادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه اثر غلظتهای مختلف نایسین بر فعالیت باکتریهای لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی خسرو محمدی حسین جدیری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ سید شهرام شکرفروش سید محمد مهدی کیایی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی نوردهر رکنی مریم عباس والی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان منصوره قائنی لاله رومیانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 مقداد پیرصاحب کیومرث شرفی مسعود مرادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران ابوالفضل عسکری ساری محمد ولایت زاده