مقدمة في المجلة
علمی
نویسنده محترم
با توجه به تغییر سامانه لطفا با نام کاربری خود که ایمیل ثبت شده در سامانه است و رمز1تا6 وارد شوید
در غیر اینصورت نام کاربری را زده و فراموشی رمز را بزنید تا رمز جدید به ایمیلتان ارسال گردد
در صورت عدم اتصال به نمایه نامه ها از طریق لوگو می توانید لینک موردنظر را که همراه با لوگو فعال می باشد در Address Bar مرورگر خود کپی و به صفحه پایگاه اطلاعاتی متصل شوید
لطفا قبل از ارسال مقاله نسبت به مطالعه فرایند پذیرش مقالات در سایت مجله اقدام نمایید.
منظور از تاریخ درج شده در گواهی پذیرش جهت چاپ مقاله، شماره موردنظر می باشد و زمان چاپ آن شماره، چندین ماه زودتر از موعد مقرر می باشد
نشریه نوآوری در علوم و فناوری غذایی با هدف گردهم آوردن جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران به منظور تبادل و به اشتراک گذاری دستاوردهای پژوهشی، تجارب عملی و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام شاخه های تخصصی علوم و صنایع غذایی ایجاد گردید. در این راستا کمیته علمی و اجرایی نشریه، از تمامی اساتید، دانشجویان، محققین و پژوهشگران دعوت مینمایند مقالات خود را که حاوی جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در محورها و زمینه های مرتبط میباشد به صورت فردی و یا با مشارکت گروهی به دفتر فصلنامه (از طریق سامانه ارسال مقاله در سایت مجله) ارسال نمایند.
نشریه ی نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی، فصلنامهی تخصّصی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار است که توسط حوزهی معاونت پژوهش و فنّاوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار و با همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران، منتشر میشود.
ناشر: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات از کلیه قوانین مصوب کمیته اخلاق در نشر (COPE)تبعیت می نماید.
نوع دسترسی: این نشریه از نوع نشریات دسترسی آزاد(Open Access) می باشد
انواع مقالات نشریه: مقالات کامل پژوهشی، کوتاه پژوهشی و یادداشت پژوهشی
زبان نشریه: فارسی با چکیده به زبان انگلیسی
داوری الکترونیکی مقالات : همتراز داوری مقالات در این نشریه به شکل دوطرف – پنهان و توسط حداقل دو داور صورت می پذیرد
مدت زمان بررسی مقالات: مدت زمان بررسی اولیه مقالات حداکثر4 روز و میانگین بازه زمانی بررسی مقالات (از زمان دریافت تا صدور گواهی پذیرش) حداکثر 4 ماه می باشد
کلیه امور مربوط به دریافت تا صدور گواهی پذیرش مقاله از طریق سامانه سکوی نشر دانش (سند) صورت می گیرد.
این نشریه به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و پیشگیری از چاپ مقالات تکراری، از نرم افزار مشابهت یاب همتاجو استفاده می نماید.
بانک ها و نمایه نامه ها
-
حرية الوصول المقاله
1 - ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم
سکینه قلیچ پیمان آریایی محمد احمدیالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
2 - نوشیدنی فراسودمند ترکیبیحاوی عصارههایگیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی
زهرا لطیفی سعید عابدیان کناری علی اکبر مشایخالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
3 - اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات برکنترل اکسایش روغنکانولا
حسین عالی مریم عزیزخانی فهیمه توریانالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
4 - بهینهسازی تثبیت آنزیم پکتیناز بر سیلیکا آئروژل وکاربرد آن در استخراج ترکیبات فنلیتفاله انگور
اسماعیل فرامرزی آق گنبد لیلا امیرخانی سید مهدی هدایت زاده فهیمه درخشانفردالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
5 - ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی
سمر خیامیم بابک بابایی حمید نوشاد داریوش طالقانیالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
6 - تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن
آیسان ایزانلو علیرضا صادقی ماهونک هدی شهیری طبرستانی شیما کاوهالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
7 - مطالعهتغییرات بارمیکروبیانکپسوله وآزادآبمیوههای سینبیوتیک صنعتی بهروش RSM-D-Optimal با کرت خردشده
محمد یار حسینی محمد علیزاده محمود رضازادباریالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
8 - ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی
شیما تقدیری مژگان امتیازجو محمد حسین عزیزی پیمان آریایی مرجانه صداقتیالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
9 - اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن
معصومه بارانی محمد شاهدی باغ خندان میلاد فتحیالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
10 - بررسیکیفیت دو برندآب معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس
مجتبی مقیمی هانیه نوذریالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
11 - بررسیامکان ریزپوشانی بتالائین حاصل از ریشه چغندر قرمز و ارزیابی خصوصیات کاربردی وعملکردیآن
غزل حنیفه زاده مسعود هنرورالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403 -
حرية الوصول المقاله
12 - اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال
مطهره اسلامیان امیری محمد احمدی پیمان آریایی لیلا گلستان آزاده قربانی حسن سراییالعدد 3 , المجلد 16 , پاییز 1403
-
حرية الوصول المقاله
1 - بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه
الهام امت محمدی جواد فیضی مجید خانیالعدد 2 , المجلد 13 , تابستان 1400 -
حرية الوصول المقاله
2 - بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
سمیه شهبازی زهره دیدار محسن وظیفه دوست مصطفی شهیدی نوقابی عیسی جاهدالعدد 4 , المجلد 14 , زمستان 1401 -
حرية الوصول المقاله
3 - تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
حسن بیات مرتضی علیرضایی نقندر محمد حسین امینی فردالعدد 4 , المجلد 13 , زمستان 1400 -
حرية الوصول المقاله
4 - بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز
محسن مختاریانالعدد 4 , المجلد 9 , زمستان 1396 -
حرية الوصول المقاله
5 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمینالعدد 2 , المجلد 16 , تابستان 1403 -
حرية الوصول المقاله
6 - تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار
بهجت تاج الدین هما بهمدی صدیقه پردیس کیانالعدد 1 , المجلد 15 , بهار 1402 -
حرية الوصول المقاله
7 - اثر واریته و روشحرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی شیره انگور
مریم میرزایی میآبادی مهرناز امینی فر سیده شیما یوسفیالعدد 2 , المجلد 16 , تابستان 1403 -
حرية الوصول المقاله
8 - مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی
زهرا فرج زاده امیر شاکریان ابراهیم رحیمی محمود باقریالعدد 3 , المجلد 15 , پاییز 1402 -
حرية الوصول المقاله
9 - بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
محمد ملکی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانیالعدد 1 , المجلد 16 , بهار 1403 -
حرية الوصول المقاله
10 - تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنینگندم با بهکارگیری باکتریهای لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم
احسان دیوان خسروشاهی سید هادی رضوی حسین کیانی علی آقاخانیالعدد 4 , المجلد 14 , زمستان 1401