ا

  • احسانی.علی مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • اربابی.محسن بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • اغبادرانی.زینب بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • امینی.فاطمه اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • انصاری.مهسا بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • ایوبی نژاد.لیلی مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]

آ

  • آرمین.محمد اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • آل طیب.الهام تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]

ب

  • بخشی.فریبا بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • بنیادیان.مجتبی وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • بنیادیان.مجتبی تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]

پ

  • پورمهدی.مهدی تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]

ت

  • تاجیک.حسین خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ج

  • جبارپورستاری.مریم باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • جوادی.افشین ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • جهانمرد.محمد جواد بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ح

  • حاجی محمدی فریمانی.رضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • حبیبی نجفی.محمد باقر بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • حداد خداپرست.محمد حسین اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • حسن زاده.سید مهدی بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حنیفیان.شهرام باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]

خ

  • خالدی.فرود بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • خمیری.مرتضی بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]

د

  • دوستی.عباس جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • دهقانژاد.ساناز جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ر

  • رحیمی.ابراهیم جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • رمضان پور.سیده ساناز بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • رومیانی.لاله تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • رئیسی.پرتو مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • رئیسی.مهدی مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ز

  • زارعی.مهدی بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]

س

  • سکوتی فر.رقیه بررسی اثر ضد قارچی آرد میوه بلوط ایرانی بر فعالیت کپک های پنی سیلیوم اکسپانسوم و آسپرژیلوس نیجر [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]

ش

  • شاکری.پیروز آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شاکریان.امیر گونه های کمپیلوباکتر به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در قارچ های دکمه ای خوراکی( Agaricus mushrooms ) [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • شاه حسینی.غلامرضا بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • شایق.جلال باکتری‌های اسپوردار هوازی در شیرهای خام و پاستوریزه منطقه آذربایجان‌شرقی: فراوانی، کمیت و تنوع گونه‌ای [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • شفافی زنوزیان.مسعود اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • شهابی.نسیم خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ص

  • صفری.منوچهر بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ط

  • طهمورث پور.آرزو تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ع

  • عبادی.ایوب مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • عباس زاده.ذاکر بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • عباس والی.مریم اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • عباس والی.مریم بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • عباسی بافطرت.سمیرا بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]

ف

  • فتاحی.رزا مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • فدوی.ابوالفضل تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • فرهوش.امید ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • فضائلی.حسن آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • فضل ارا.علی بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • فضل آرا.علی بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • فضل آرا.علی تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • فضلی بزاز.بی بی صدیقه بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]

ق

  • قاسمی نژاد.آنا بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • قائمی.عزت الله بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • قائنی.منصوره تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • قربانی.محمد بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • قضاوی.ندا تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]

گ

  • گلی.محمد بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]

م

  • مجدر لنگرودی.علی مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • محمودی.رزاق ردیابی ژن های حدت و انتروتوکسین در سویه های سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از نمونه های ‏گوشت و تخم مرغ با روش ‏Multiplex PCR [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • مرادی.مهران خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مشاک.زهره بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • مشاک.زهره ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم‌های تهیه شده از کیتوزان حاوی اسانس اسطوخدوس بر روی برخی از باکتری های غذازاد [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • مشتاقی.حمدالله تولید آب سیب پروبیوتیک با استفاده از دو نوع سیب قرمز و زرد [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • مشتاقی.حمدالله اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • مقدس کیا.احسان مقایسه وضعیت میکروبی در گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ در شرایط بسته بندی و غیربسته بندی در استان گیلان [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • ملک زاده.جمال تاثیر مدت زمان مواجهه با آب الکترولیز شده خنثی بر کاهش آلودگی به سالمونلا تیفی موریوم و اشریشیاکلی در پوست و فیله ماکیان تازه [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • ممتاز.حسن بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • موالی زاده.احمد بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • موسوی.غلامعباس بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • میرزایی.حمید بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا [ دوره3, شماره 4 - زمستان سال 1395]

ن

  • نظری.حمید مطالعه اثر ضد باکتریایی و سینرژیستی عصاره گیاه انگشتانه (Digitalis nervusa) و آنتی بیوتیک Ciprofloxacin بر استافیلوککوس اورئوس [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]

و

  • واعظی.سیده صالحه تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • وظیفه دوست.محسن اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ [ دوره3, شماره 1 - بهار سال 1395]
  • وهابی انارکی.ندا بررسی آلودگی میکروبی سالاد‌های الویه عرضه شده در بازار اصفهان [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]

ه

  • هدایتی فرد.مسعود تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • هوشیار.حسین بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی [ دوره3, شماره 3 - پاییز سال 1395]

ی

  • یوسف‌تبار میری.نجمه تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس [ دوره3, شماره 2 - تابستان سال 1395]