فهرست مقالات برحسب موضوع اصول طراحی و مهندسی صنایع غذایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - استفاده از مایکروویو بهعنوان پیشتیمار قبل از خشککردن برشهای پرتقال توسط پرتو فروسرخ فخرالدین صالحی مریم تشکری کیمیا ثمری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تعیین ضریب نفوذ مؤثر رطوبت و مدلسازی ریاضی خشککردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ نوید گودینی اشرف گوهری فخرالدین صالحی 10.30495/jftn.2022.65896.11190 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیلههای مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ فاطمه کشاورزیان حبیب اله میرزایی محمود سلطانی فیروز علیرضا صادقی ماهونک مجید خانعلی حسینعلی تاش شمس آبادی 10.30495/jftn.2023.74830.11272