فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنیشده با کازئینات سدیم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب