• Home
  • About Us
  • Contact Us
  • Register
  • Log in
  • Order
Advanced
  • Home
  • Periods
  • Vol. 6
  • Issue3 Vol.6
  • 3
    Issue 3 Vol. 6 Autumn 1393

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • List of Articles


      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        1 - بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        2 - بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        3 - بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        4 - بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        5 - بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        6 - بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        7 - تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        8 - بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        9 - تولید نانوکپسول‌های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت‌های غیریونی
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        10 - تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        11 - تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی‌شده با کازئینات سدیم
      • Open Access Article
        • Abstract Page
        • Full-Text

        12 - بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب
  • Home Page
  • Site Map
  • Contact Us
  • Home
  • Site Map
  • Islamic Azad University
  • Contact Us

The rights to this website are owned by the Raimag Press Management System.
Copyright © 2021-2025

Home| Login| About Us| Contact Us|
[فارسی] [العربية] [fa] [ar]
  • IAU
  • Login