List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - تولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران Open Access Article Abstract Page Full-Text 11 - تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنیشده با کازئینات سدیم Open Access Article Abstract Page Full-Text 12 - بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب