فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر- آب تمشک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و تعیین میزان آفلاتوکسین نمونههای تخم خام هندوانه در استان خراسان رضوی در سال 1389 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگیهای فیزیکی و حسّی آن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی و مقایسهی تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم و سرب در عضله و کبد ماهی لوتک (Cyprinion macrostomus) رودخانهی کارون دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی اینولین و پکتین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی ویژگیهای فیزیکی دو رقم نخود فرنگی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهی متانولی برگ سنا و تاثیر آن در پایداری روغن سویا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - پیشبینی سینتیک فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک ابزار هوشمند شبکهی عصبی مصنوعی در حالت استاتیک