ا

  • احمدی.الهام بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • احمدی.امید اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • احمدی.محمد استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • اسدالهی.سیمین امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • اسدی.غلامحسن امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • اسلامی.آزاده تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا بررسی تأثیر صمغ‌گیری با حمام فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • الهامی راد.امیر حسین میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • ایوز.منا استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

آ

  • آذرمی زاد.بهاور طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • آریایی.پیمان تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • آریایی.پیمان تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • آصفی.نارملا تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • آقاجانی فشارکی.محمدرضا امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ب

  • بابایی.میلاد تأثیر پوشش فعال خوراکی برپایه کازئینات سدیم بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • بافنده زنده.علیرضا طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • بزرگی کاسگری.سمیرا تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • بلندرفتار.پرستو بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • بهشتی.مریم بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن تصفیه شده شاهدانه و سویا و مقایسه پایداری اکسایشی و خواص فیزیکوشیمیایی آن ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • بیاتی کلیمانی.آرمان اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

پ

  • پاک‌نژاد.حامد استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • پدرام نیا.احمد بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • پورعاشوری.پرستو تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکه‌سیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]

ت

  • تاج آبادی.ناصر اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ج

  • جعفریان.سارا ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

چ

  • چمنی.محمد اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ح

  • حبیبی.نادر خواص ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس علیه پاتوژن های مقاوم [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • حسنعلی زاده.پایا اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • حسینی.غزال السادات تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]

خ

  • خادمی شورمستی.داریوش تأثیر پوشش فعال خوراکی برپایه کازئینات سدیم بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • خدابخشیان کارگر.رسول بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوه‌ای و برنج سفید [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • خلیلی دهکردی.مهران بررسی خصوصیات اولیه فیلم چند لایه بر پایه نشاسته و موم زنبور عسل [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]

ذ

  • ذوالفقاری.مهدی استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ر

  • رحمانی یوشانلوئی.کمال الدین طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رشیدی.سمین تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • رضایی مالیدره.رقیه استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • رضوی.راضیه بررسی تأثیر صمغ‌گیری با حمام فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • روزبه نصیرائی.لیلا ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • رهباریان.راحله تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رهنمائی باش محله.محدثه بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوه‌ای و برنج سفید [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

س

  • سعیدی اصل.محمد رضا بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سید قوامی.سید حسین اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • سیف زاده.مینا بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ش

  • شادمهر.سارا اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • شاه حسینی.سید رسول تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • شریعتی.محمد رضا تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • شریفی.مهدی تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • شعبانپور.بهاره تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکه‌سیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • شهیدی یاساقی.سید احمد استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ص

  • صادقی.علی اصغر اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • صفری.رضا تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • صیداوی.علیرضا اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ط

  • طاعتی.رضا بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • طاهریان.محمد رضا بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن تصفیه شده شاهدانه و سویا و مقایسه پایداری اکسایشی و خواص فیزیکوشیمیایی آن ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]

ع

  • عباسپور فرد.محمد حسین بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوه‌ای و برنج سفید [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ف

  • فخیمی آذر.سیروس طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]

ق

  • قره خانی.الهه بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص‏ های آلودگی پساب صنعتی و بهینه ‌سازی فرآیند با روش سطح پاسخ [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • قره خانی.مهدی تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • قنبری نیا.شبنم تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • قوامى.مهرداد مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ک

  • کاظمی.علی خواص ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس علیه پاتوژن های مقاوم [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • کردجزی.معظمه تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکه‌سیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • کمالی.سیده معصومه تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکه‌سیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • کمالى.پانیذ مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • کوچکی.آرش میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

گ

  • گازرانی.سمانه میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

م

  • محمدی اقدم.سروین اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • مرادعلی نیا.کبری بررسی تأثیر صمغ‌گیری با حمام فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • مرتضوی.سید علی میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • مرگان ازغدی.ناصر تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • مصلایی.آبرادات تأثیر غلظت های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • مظاهری اسدی.مهناز تأثیر غلظت های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • ملانیا.نسرین بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • مولوی.هومان بررسی خصوصیات اولیه فیلم چند لایه بر پایه نشاسته و موم زنبور عسل [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • میرالوار.محمدرضا اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • میلانی.الناز میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ن

  • نجفیان.لیلا تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • نصر اصفهانی.مجتبی استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • نصیرمسلم.نفیسه ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]

ه

  • هاشمی.نسرین بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص‏ های آلودگی پساب صنعتی و بهینه ‌سازی فرآیند با روش سطح پاسخ [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • هنرور.مسعود بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص‏ های آلودگی پساب صنعتی و بهینه ‌سازی فرآیند با روش سطح پاسخ [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]

ی

  • یوسف پور.مریم ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]