احمدی.الهام
بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
احمدی.امید
اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
احمدی.محمد
استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
اسدالهی.سیمین
امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
اسدی.غلامحسن
امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
اسلامی.آزاده
تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
اسماعیل زاده کناری.رضا
بررسی تأثیر صمغگیری با حمام فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
اسماعیل زاده کناری.رضا
تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
الهامی راد.امیر حسین
میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
الهامی راد.امیرحسین
بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ایوز.منا
استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
آ
آذرمی زاد.بهاور
طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
آریایی.پیمان
تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
آریایی.پیمان
تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
آصفی.نارملا
تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
آقاجانی فشارکی.محمدرضا
امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ب
بابایی.میلاد
تأثیر پوشش فعال خوراکی برپایه کازئینات سدیم بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
بافنده زنده.علیرضا
طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
بزرگی کاسگری.سمیرا
تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسلهای خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
بلندرفتار.پرستو
بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
بهشتی.مریم
بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن تصفیه شده شاهدانه و سویا و مقایسه پایداری اکسایشی و خواص فیزیکوشیمیایی آن ها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
بیاتی کلیمانی.آرمان
اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
پ
پاکنژاد.حامد
استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
پدرام نیا.احمد
بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
پورعاشوری.پرستو
تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکهسیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ت
تاج آبادی.ناصر
اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ج
جعفریان.سارا
ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
چ
چمنی.محمد
اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ح
حبیبی.نادر
خواص ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس علیه پاتوژن های مقاوم
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
حسنعلی زاده.پایا
اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
حسینی.غزال السادات
تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
خ
خادمی شورمستی.داریوش
تأثیر پوشش فعال خوراکی برپایه کازئینات سدیم بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
خدابخشیان کارگر.رسول
بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوهای و برنج سفید
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
خلیلی دهکردی.مهران
بررسی خصوصیات اولیه فیلم چند لایه بر پایه نشاسته و موم زنبور عسل
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ذ
ذوالفقاری.مهدی
استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ر
رحمانی یوشانلوئی.کمال الدین
طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
رشیدی.سمین
تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
رضایی مالیدره.رقیه
استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
رضوی.راضیه
بررسی تأثیر صمغگیری با حمام فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
روزبه نصیرائی.لیلا
ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
رهباریان.راحله
تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسلهای خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
رهنمائی باش محله.محدثه
بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوهای و برنج سفید
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
س
سعیدی اصل.محمد رضا
بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سید قوامی.سید حسین
اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
سیف زاده.مینا
بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ش
شادمهر.سارا
اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
شاه حسینی.سید رسول
تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
شریعتی.محمد رضا
تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسلهای خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
شریفی.مهدی
تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
شعبانپور.بهاره
تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکهسیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
شهیدی یاساقی.سید احمد
استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ص
صادقی.علی اصغر
اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
صفری.رضا
تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
صیداوی.علیرضا
اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ط
طاعتی.رضا
بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
طاهریان.محمد رضا
بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن تصفیه شده شاهدانه و سویا و مقایسه پایداری اکسایشی و خواص فیزیکوشیمیایی آن ها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ع
عباسپور فرد.محمد حسین
بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوهای و برنج سفید
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ف
فخیمی آذر.سیروس
طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ق
قره خانی.الهه
بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص های آلودگی پساب صنعتی و بهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
قره خانی.مهدی
تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
قنبری نیا.شبنم
تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
قوامى.مهرداد
مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ک
کاظمی.علی
خواص ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس علیه پاتوژن های مقاوم
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
کردجزی.معظمه
تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکهسیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
کمالی.سیده معصومه
تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکهسیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
کمالى.پانیذ
مقایسه تطبیقی روش های استخراج پرس سرد، گرم و روش اولتراسونيك بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن دانه کدو حلوایی
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
کوچکی.آرش
میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
گ
گازرانی.سمانه
میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
م
محمدی اقدم.سروین
اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
مرادعلی نیا.کبری
بررسی تأثیر صمغگیری با حمام فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
مرتضوی.سید علی
میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
مرگان ازغدی.ناصر
تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسلهای خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
مصلایی.آبرادات
تأثیر غلظت های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
مظاهری اسدی.مهناز
تأثیر غلظت های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ملانیا.نسرین
بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
مولوی.هومان
بررسی خصوصیات اولیه فیلم چند لایه بر پایه نشاسته و موم زنبور عسل
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
میرالوار.محمدرضا
اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
میلانی.الناز
میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ن
نجفیان.لیلا
تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
نصر اصفهانی.مجتبی
استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
نصیرمسلم.نفیسه
ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
ه
هاشمی.نسرین
بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص های آلودگی پساب صنعتی و بهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
هنرور.مسعود
بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص های آلودگی پساب صنعتی و بهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ی
یوسف پور.مریم
ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]